Mit tennél, ha a te gyerekedet is úgy felrúgná egy felügyelő a kalandparkban, mint ahogyan Szolnokon történt?
Az én fiam is képes egy istencsapása lenni, adhd, nem egyszerű. De ha egy neki kvázi idegen ember venné a bátorságot, hogy ezt tegye vele miután rábíztam, akkor szeretnék szembe nézni vele.
Nem kisdarab a fószer, de én ilyen esetben akkor is az az anyaoroszlán volnék ha engem is felrúgna utána, én akkor is nekiugranék ezért az ördögnek is. Lehet most jönni, hogy egy primitív gyökér vagyok, de minimum, hogy hagynék rajta valami maradandó nyomot. Hacsak nem a kölykét keresném meg én is, hogy érezze, bár ahhoz nem vagyok elég megfontolt ha elkap a harci ideg. Akkor lenne fer, ha letérdelne az a tetű, hátra között kézzel. Annyi esélye volt kb a gyereknek is. Megpróbálnék én is csak egyet rúgni. Egy határozottat. A legundorítóbb pedig az, hogy ez az állat nem vassal a kezén hűsöl, engem viszont már akkor vinnének önbíráskodásért amikor még csak a hangom emelem meg. Sajnos nem igazán bíznék az igazságszolgáltatásban amikor a gyilkos meg a csecsemőgyilkos is csak 3 évet kap..
Én így intézném. Megpróbálnám a tőlem telhető legnagyobb fizikai fájdalmat okozni neki ezért. Lehet lepontozni.
A videót én is láttam, egy ismerősöm osztotta meg. Sőt az elkövető címe is oda volt írva.
Undorítónak tartom az ilyesfajta bántalmazást, viszont azt is, hogy országos világ előtt kiszolgáltatják az illető családját is.
Nem mert felmászni a mászókára, ezért kapta, de egy másik ott lévő gyerek azt mondta, hogy tolakodni akart a sorban, ezért rángatta ki, felrúgta, azt mondta neki, hogy olyan, mint egy kislány, utána leöntötte vízzel, végül megfenyegette a többi gyereket, hogy őket is elkapja, ha el merik árulni bárkinek. Tiktokon írják, hogy egy másik gyerek megverése miatt már fel van jelentve, és nem csak két áldozat van.
Én a szemét szemért elven úgy megveretném, hogy összeszarja magát. Nem kell gyerekekkel dolgozni, ha utálod őket. Az utóbbi időben sorra jönnek elő az ilyen esetek, az autista ovist bezárják, egy másik kislány anyja diktafont tett a gyerek táskájába, mert nem értette, mitől van a gyerek olyan állapotban amilyenben. Az is kemény volt. A nevelő célzatú pofonban sem hiszek, de ez már elképesztő.
12-es, az ilyen gyereket zárd el, nehogymár még neked álljon feljebb.
A társadalomba beilleszkedni képteleneket nem engedték a társadalomba régen.
Rosszul tudod, a sima pedagógusnak NEM, NEM KELL TUDNIA KEZELNI az idegbeteg gyerekeket.
Arra van a gyógypedagógus és az arra specializálódott iskolák.
A sima pedagógus NEM a beteg gyerekeket választotta, hanem a normál gyerekeket, csak manapság rákényszerítik.
12-es vagyok. Az én gyerekem nem megy ilyen helyre. Nem véletlenül nem megy. Nekem is próbatétel. Pedig nem agresszív, csak kva sokat beszél és fészkelődik. Mondjuk órát például egyáltalán nem zavar, mert van neki külön feladat mindig, szóval nem kell nekem jönni az ilyet zárd el szöveggel, és ha felrúgnák igy, akkor bizony, hogy nekem állna feljebb. Nem autista, nem értelmi fogyatékos, nem Lakatos Nintendo. Ugyanolyan ártatlan gyerek, mint a többi és nem tett tönkre semmilyen programot soha, mert fogtam és felálltam és kivittem ha nem bírt volna nyugodtan maradni.
Viszont neurotipikus gyerek vágta már azért földhöz, mert az enyém gyorsabban futott, meg csúfolta már bicskanyitogató stílusban azért, mert az az enyém munkája nem volt olyan precíz.. Akkor most kinek is a kva anyját? Nem maugli.. Kívánok neked is egy ilyet, meg hogy így nyilatkozzon egy nameless senki az ártatlan gyerekedről az interneten. Én már felvérteztem magam, a sok gyáva meg csak a hátam mögött merne arcot nyitni. Itt sincs sem név, sem arc, azért merted leírni.
A többit is tartom, amit az első kommentemben írtam.
Ja, csak azt elfelejtetted közölni, kedves 12-es, hogy a tied nem zavar senkit és semmit, mert te neveled. Így oké.
De azért az ártatlan gyereked mögül te is kinézhetnél, és megérthetnéd a többieket, hogy kb mindenkinek ki van a faxa az olyan gyerekekkel, akik egy egyszerű utcai séta nyugalmát is tönkreteszik, mert a kedves szüleik baxnak nevelni őket az adhd-ra hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!