Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a te gyerekedet...

Mit tennél, ha a te gyerekedet is úgy felrúgná egy felügyelő a kalandparkban, mint ahogyan Szolnokon történt?

Figyelt kérdés
[link]
júl. 18. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
61%

19es persze a te kis ártatlan gyereked. Gondolom akkor se szólnál semmit, ha a tiéd megütné az enyémet én meg odamennék és jól megrugdosnám csak hogy fájjon neki. Nem nagyon csak nyílt törés és agyrázkódás. Godnolom akkor is nekem adnál igazat hiszen a te gyereked megütötte az enyémet...

Igen pont az ilyen adhds rettenetek szülei nem látják mekkora kínzás az ő kicsi szemük fénye a többi gyerekre.

júl. 18. 18:47
 22/65 anonim ***** válasza:
84%

A mi ovis csoportunkban is már 2 nehezen kezelhető gyerek van, az iskolában is akad, de őket annyira nem látom.

A kissrác leírva nem viselkedett különösebben borzasztóan, de ha azt leműveli, mint amit az oviban a kisfiú szokott, akkor azért attól felmegy az emberben a pumpa, viszont egy felnőtt embernek ezt tudni kell kezelni.

Ez nem megoldás, hogy kirúgjuk a gyerek lábát, bár nálunk az óvónő meg ordít vele, az se. Igaz, én se tudom a megoldást, de aki gyerekeket akar táboroztatni az készüljön arra, hogy lesznek köztük nagyon idegesítőek is, akiket akármennyire szeretne, nem üthet agyon.

júl. 18. 18:48
 23/65 anonim ***** válasza:
58%

Nincs igazad, 20-as.

Az ADHD-nak van egy orvosi megfelelője, ezt mindenki tudja, persze.

De a valóságot is tudja mindenki, hogy ezek idegbetegek.

Persze, nem illik kimondani, oké.

De attól még nagyrészt mindenki ezt gondolja magában.

júl. 18. 18:49
 24/65 anonim ***** válasza:
33%
Azenyém sosem ütött meg senkit. Őt visszont már igen. Nem rúgtam fel. Téged viszont ha a kezed ráemelnéd, kibleznélek helyben.
júl. 18. 18:50
 25/65 anonim ***** válasza:
87%

Hogy a témához is hozzászóljak: ettöl függetlenül a világ legrosszabb adhd-s gyereke sem érdemel ilyen agresszív testi fegyelmezést (hogy így kirúgják a lábát alóla).

Ez a ló másik oldala. Ezt nem szabad.

júl. 18. 18:53
 26/65 anonim ***** válasza:
64%
Nem idegbeteg. Sokat beszél és fészkelődik. Ennyit csinál. Az idegbeteg az, akiből ez gyilkos hajlamot vált ki. Amúgy mutasd akkor, hogy hol írja az orvosi megfelelője, hogy idegbeteg. Nehezebb kezelni. Amúgy a társai szeretik. Inkább legyen ő az, aki egy kicsit sok, mint egy rosszindulatú kis bully. Vagy azok meg a faszagyerekek újabban? Akik a halálba zaklatják azt pl, aki egy kicsit is más? Tudod, hogy hány normális kis osztálytársát hallottam úgy beszélni a saját kistesójáról, hogy de megverné, mert idegesíti, az én fiam meg tyúkanyóként segíti a kicsiket a játszótéren, a saját kistesója meg ha nyűgösködik, akkor másodpercek alatt ott van és kezd énekelni neki és nyugtatja? Egy szörnyeteg, valóban.
júl. 18. 18:57
 27/65 anonim ***** válasza:
35%
25ös ha a tiéd emelne kezet az enyémre én is azt tenném a tieddel. Bár ilyen agresszív anya mellett nehezen hiszem el hogy olyan szent a kis tündérbogár mint amit előadsz.
júl. 18. 18:58
 28/65 anonim ***** válasza:
24%
Azért nem hiszem egy nem felmászás miatt lett kirúgva a gyerek lába. Érdekelne a valós miértje. Persze nyílván nem megoldás és nem is szabad ilyet csinálni,de azért tényleg érdekel mi történt valójában
júl. 18. 19:02
 29/65 anonim ***** válasza:
0%
De jó is ez a modern világ, hogy minden felkerül a netre :(
júl. 18. 19:04
 30/65 anonim ***** válasza:
92%
Mért érdekel??!semmi olyat nem csinàlhatott ami felhatalmazta ezt a férget de könyü egy hétévesel elbánni,ezt pofàzd ne azt hogy a gyerek tehet róla,akik itt a gyereket hibáztassàk azokat kérném a közösségimédiába is mondják hogy jól tette az a mocskos féreg
júl. 18. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!