Mit tennél, ha a te gyerekedet is úgy felrúgná egy felügyelő a kalandparkban, mint ahogyan Szolnokon történt?
19es persze a te kis ártatlan gyereked. Gondolom akkor se szólnál semmit, ha a tiéd megütné az enyémet én meg odamennék és jól megrugdosnám csak hogy fájjon neki. Nem nagyon csak nyílt törés és agyrázkódás. Godnolom akkor is nekem adnál igazat hiszen a te gyereked megütötte az enyémet...
Igen pont az ilyen adhds rettenetek szülei nem látják mekkora kínzás az ő kicsi szemük fénye a többi gyerekre.
A mi ovis csoportunkban is már 2 nehezen kezelhető gyerek van, az iskolában is akad, de őket annyira nem látom.
A kissrác leírva nem viselkedett különösebben borzasztóan, de ha azt leműveli, mint amit az oviban a kisfiú szokott, akkor azért attól felmegy az emberben a pumpa, viszont egy felnőtt embernek ezt tudni kell kezelni.
Ez nem megoldás, hogy kirúgjuk a gyerek lábát, bár nálunk az óvónő meg ordít vele, az se. Igaz, én se tudom a megoldást, de aki gyerekeket akar táboroztatni az készüljön arra, hogy lesznek köztük nagyon idegesítőek is, akiket akármennyire szeretne, nem üthet agyon.
Nincs igazad, 20-as.
Az ADHD-nak van egy orvosi megfelelője, ezt mindenki tudja, persze.
De a valóságot is tudja mindenki, hogy ezek idegbetegek.
Persze, nem illik kimondani, oké.
De attól még nagyrészt mindenki ezt gondolja magában.
Hogy a témához is hozzászóljak: ettöl függetlenül a világ legrosszabb adhd-s gyereke sem érdemel ilyen agresszív testi fegyelmezést (hogy így kirúgják a lábát alóla).
Ez a ló másik oldala. Ezt nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!