Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a te gyerekedet...

Mit tennél, ha a te gyerekedet is úgy felrúgná egy felügyelő a kalandparkban, mint ahogyan Szolnokon történt?

Figyelt kérdés
[link]
júl. 18. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
96%
Feljelenteném az elkövetőt.
júl. 18. 17:09
 2/65 A kérdező kommentje:

Az eset után a gyerek a földön maradt fekve, majd odalépett hozzá a bántalmazó és leöntötte vízzel.

[link]

júl. 18. 17:11
 3/65 anonim válasza:
38%

azt azért durván alá rúgott a kölöknek

én azért híve vagyok annak, hogy ha nincs megfegyelmezve a gyerek rendesen, akkor érik neki a pofon, bár nekem nincs gyerekem, lehet azért gondolom így, de nekem tököm kivan, ha egy olyan kölök oda jön aki pl elkezdi rugdalni a lábam vagy törik zúzik hiába mondod hogy ne csináld, és csak azért mert a szülei basszák megnevelni az illemre csinálja tovább

persze nem a videóra mondom ezt, mert azaz már tényleg elég durva mekkorát kapott a kisjóska

ilyenkor megkéne agyalni a felnőttet

júl. 18. 17:24
 4/65 anonim ***** válasza:
89%
Feljelenteném, a gyereket meg elvinném kivizsgálásra, lett-e bármi baja.
júl. 18. 17:26
 5/65 anonim válasza:
91%
Azért egy atyai pofon meg eközött rohadt nagy különbség van. Komolyan van olyan ember aki ezt normálisnak gondolja hogy így lett 'megnevelve' a gyerek? Mi lett volna ha nincs rajta kobak basszus, mi van ha pont úgy esik hogy bereped a feje? Azzal is ezt kéne csinálni aki azt hiszi ez megoldás bármire, már bocsánat.
júl. 18. 17:32
 6/65 anonim válasza:
34%
Ha a szülők ezek után is a gyerekbántalmazó fideszre szavaznak, akkor meg is érdemlik...
júl. 18. 17:33
 7/65 anonim ***** válasza:
40%

Ez nagyon extrém eset, de pont ezért én nagyon kíváncsi lennék, hogy mi váltotta ki. Mindenki a csávót akarja most vasvillára hányni és mást sem olvasni a témában, csak hogy ki milyen módszeresen kínozná halálra, de nem hiszem, hogy csak úgy a semmiből pont ott egy csomó ember előtt jutott eszébe, hogy jajj de vicces lenne Pistikét felrúgni a holdra.

Lesz ennek következménye, legyen is, de azt is tanulságos lenne tudni, hogy hogyan jut el valaki idáig, hogy egyszerűen annyira tehetetlen már, hogy csak tényleg szó szerint felrúgni tudta már a gyereket. Milyen fegyelmezési módszerekkel próbálkozott korábban és azok miért nem működtek, stb.

júl. 18. 17:35
 8/65 anonim válasza:
34%
Engem is érdekelne, hogy mi válthatta ki. Mert arról egy szó sem esik. Nyilván nem ez a legjobb módszer “fegyelmezni” a gyereket.
júl. 18. 17:45
 9/65 anonim ***** válasza:
24%
Olyan ez, mint a közlekedési balesetes videók. Valahogy az előzmények mindig lemaradnak.
júl. 18. 17:50
 10/65 anonim ***** válasza:
92%
5-ös a fegyelmezés nem egyenlő azzal, hogy felrúgják a gyereket.
júl. 18. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!