Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kezelenétek a helyzetet ?

Hogy kezelenétek a helyzetet ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az egyik helybéli anyukával 1 napon szültünk és azóta tartjuk a kapcsolatot. 6honaposak a babák és ő állandóan dicsekszik pl h mennyit hízott a babája és jön a kérdés h a tied miért nem . Most magától ülni kezdett a babája és kérdezte h az enyém mit csinál. Elmondtam h mit és hát de az enyém ül a tied miért nem ? Az enyém ezt csinálja ezt eszi annyira ügyes. Folyamatosan ez megy és nem normálisan. Nekem olyan mintha versenyeztetne a 2 gyereket. Félre ertes ne essék nincs irigység bennem. Második babám nincs elkesve semmivel. De az őrületbe kerget ezzel a dologgal
2024. júl. 18. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Közöld hogy neked ez második gyereked és te tapasztalatból tudod,hogy ez normális. Tedd helyre hogy TE jobban tudod.😅
2024. júl. 18. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Próbáld meg helyre tenni, ha nem használ, akkor hanyagold vele a kapcsolatot. Sem neked, sem a babádnak nincs szüksége ilyen emberre, téged is idegesít, de a kicsit, ha nagyobb lesz, szerintem érzelmileg negatívan is érintheti, ha majd hallja az ilyen hasonlítgatást (mert gondolom, anyuka akkor sem fog megváltozni).
2024. júl. 19. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon erős iróniát alkalmaznék, amiről leesik neki, hogy ez nem jó. Pl: Igen, hát képzeld az enyém meg már .., és nem spórolnék a szemforgatással sem.
2024. júl. 19. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Na ezért soha nem barátkoztam kismamával és általában véve nővel sem, mert nem érdekelt más élete, gyereke, problémái.
2024. júl. 19. 23:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Én se vagyok egy baratkozos típus sőt nagyon jól elvagyok egyedül is a 2 gyerkőc pont elég 😁 teljes figyelmen kívül hagyom egyébként mostmar az anyukát hátha észre veszi. bár eddig nem jött rá 😅
2024. júl. 20. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!