42/50 anonim válasza:
Nekem a gézengúz szó jut róla eszembe, ami számomra pozitív jelző. Egy játékos kisfiút képzelek el vele, aki benne van a tréfákban, de azért nem bolond. Így nekem tetszik, de ahogy látom, tényleg nem vagy egyedül az utálatoddal.
43/50 anonim válasza:
#42 Gézengúz, játékos kisfiú, ilyesmi, igen :), szerintem erre sokan asszocialnak. Csak mi van, ha nem marad játekos kisfiu? Kisfiú biztosan nem, és arra is van esely, hogy játekos sem marad. A "beszélő" neveknek ez mindenképpen egy hátránya.
De amugy hozza lehet szokni egy névhez. Ha az ember ismer egy Bendeguzt, előbb utóbb az adott ember fog rola eszebe jutni, nem az asszociacio. De azért nem árt számításba venni.
44/50 anonim válasza:
Elnézést mindenkitől, akinek így hívják a gyerekét, de számomra az egyik legcsúnyább név. De ez egyéni ízlés kérdése, van, akinek meg az nem tetszik, ami nekem igen.
45/50 anonim válasza:
44es, persze mindenkinek joga van, nekem pl tetszik a Bendegúz, nekem a legcsúnyább nevek a Noel, Benett és Nátán
46/50 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, akinek a felesége japán. Az egyik gyerekük Bendegúz. Ha egy ideggenek jó név ez, akkor nekem sincs jogom leszólni. Nem mellesleg vannak ennél szerintem sokkal gázabb, de népszerűbb nevek, pl. Ernő, Domonkos
47/50 anonim válasza:
Akkor ne add, ha nem tetszik. Ennyi. Szerencsére nem muszáj mindenkinek ugyanabból a 20 névből választani : Marika, józsika, stb. Aki viszont adja, azt ne szóld le, mert az primitív, bunkó dolog.
48/50 anonim válasza:
Sokkal jobb, mint a Noel, Benett és társai
49/50 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, olyan mint egy kis ördög neve lenne. De Beni vagy Bendi szép becézés
50/50 anonim válasza:
Ilyen igazi piti bűnöző név elítélik majd csoki lopásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!