Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem ronda a Bendegú...

Csak szerintem ronda a Bendegúz név?

Figyelt kérdés

júl. 15. 20:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is az.
júl. 15. 20:31
 2/50 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is
júl. 15. 20:33
 3/50 anonim ***** válasza:
66%

Emberi névnek igen.

Nekem Kormos István: Vackor világot lát c. csodálatos verses meséje jut róla eszembe, ahol Vackor társai voltak Bendegúz, a szamár és Gerzson, a kecske.

Szóval állatnévnek nekem oké, de a gyerekemnek sosem adnám.

júl. 15. 20:45
 4/50 anonim ***** válasza:
70%
A kisfiam neve. Szerintem szép.
júl. 15. 20:49
 5/50 anonim ***** válasza:
61%
Nekem volt egy hiperintelligens (kb. egy zseni) tanitvanyom, jóképű, tök jófej, visszafogott srac, akit Bendegúznak hivtak es elkepesztően nem illett hozza ez a név. Majdnem kinevettem szegenyt, mivel mar a neve ismerete előtt is ismertem valamennyire, es annyira hihetetlen volt. Persze csak Bendének szólítottak. Úgy oke.
júl. 15. 20:49
 6/50 anonim ***** válasza:
36%

Nekem egy buta antiszociális 16 éves gyerek jutna róla eszembe. (Nem ismerek ilyen embert, csak ez a név hallatán ez jutna eszembe)

Inkább Benjamin, Benedek, Bence név ami jobb

júl. 15. 20:53
 7/50 anonim ***** válasza:
83%
Nem
júl. 15. 20:56
 8/50 anonim ***** válasza:
72%
Gyerekkoromban ismertem valakit, akit Pucser Bendegúznak hívtak. Na erre varrjál gombot! És nem, nem szívatás, tényleg igaz.
júl. 15. 21:00
 9/50 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nincs vele bajom. Először furcsálltam, de hirtelen két ilyen nevű kisfiút is megismertem, így megszoktam. Legalább történelmi név, nem úgy mint Medox, Kevin, Emir, stb külföldi majmolások. Előbb nevezném ez alapján Bendegúznak a fiamat, mint Medoxnak. Mondjuk nem bánom, hogy van még kb 20 elfogadható fiú utónév, így azokból fogok választani 😂
júl. 15. 21:02
 10/50 anonim ***** válasza:
67%
Még a Bendegúzok szerint is az.
júl. 15. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!