11/50 anonim válasza:
Nem tetszik, és nem adnám, de nem tartom kifejezetten ronda névnek.
(Vannak, amiket igen.)
13/50 anonim válasza:
Nekem az Indul a bakterház jut eszembe róla.
Nem azt mondanám hogy ronda, hanem nekem inkább valami meseszereplő előbb ugrik be mint egy emberi név.
14/50 anonim válasza:
Van akinek nem az Indul a bakterhaz jut rola az eszébe? Pedig képtelen voltam vegignézni a filmet, de snittek megvannak. Na ott illett a név a hordozójára...
15/50 anonim válasza:
Vicces, komolytalan név. Az Indul a bakterházban oké volt, de a valóságban furcsa, ha valakit így hívnak.
17/50 anonim válasza:
Nem csak szerinted, hisz mindenkinek más a szép... hülye a kérdés... "csak nekem szép a kék (barna) szem?" - kb ennyi jelentősége van a kérdésednek.. (nekem amúgy tetszik.. szép név.. még ha az "Indul a bakterház" film is jut róla eszembe)
18/50 anonim válasza:
Szerintem is elég csúnya hangzása van. Pedig a Bende egyébként elég jó név. De én a Benjáminnal is így vagyok, meg a Boldizsárral, Barnabással. Csak a hangzásukkal van bajom, magával a névvel nem.
19/50 anonim válasza:
18: egy ismerősöméknél a férfi tag Bendegúzt szeretett volna, csak a "film" miatt a feleség nem ment bele , hogy "nehogy olyan legyen" :D így lett Bende... :D Másik ismerősöméknél Bendegúz a fiú, anyukája mesélte, hogy amikor mondta a szülésnél, hogy ez lesz a neve, megkérdezték tőle, hogy biztos-e benne... mondta hogy igen... egyértelműen viccesre fordítva a szót: mondta, hogy már lehet más nevet választana neki... :D
20/50 anonim válasza:
Szerintem aranyos név, nekem tetszik, pedig nagyon kevés fiúnév van ami igazán bejön..
Milliószor jobb mint az ilyen Kevin, Renátó féle nevek , vagy a Bence, Máté, Benett , Benjámin stb tucatnevek akikből egy egy társaságban több is van, mert x ideig az volt a divat, és boldog boldogtalan azt a nevet adta, vagy mint a régi öregesebb nevek, mint István, József, Ernő, Jenő, Béla, Sándor, András, Lajos stb.
Bár az első gondolatom a névről Regős Bendegúz😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!