Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem ronda a Bendegú...

Csak szerintem ronda a Bendegúz név?

Figyelt kérdés

júl. 15. 20:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sokkal szebb mint egy Noel, Benett, Nolen, stb
júl. 16. 06:10
 22/50 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is nagyon csúnya.
júl. 16. 06:57
 23/50 anonim ***** válasza:
72%

Fiam Bendegúz. Amióta megkapta ezt a nevet 4 ismerősnél is Bendegúz született.

Ismerősi körben nevelőapám kivételével mindenkinek tetszett/tetszik ez a név. Illik is a fiamra.

Mikor megszületett, a kórházban kérdezték, hogy mi lesz a neve, mondtuk, mindenki tök örült, mert végre nem "újkeletű tucatnevet" kapott.

Nekem pl a Benett, Medox, Noel és társai borzalmasak.

júl. 16. 08:01
 24/50 anonim ***** válasza:
47%
Azok is borzalmasak, de a Bendegúz is. Nálam 1 kategória. De végül is mindenkinek joga van ízlésficamosnak lenni.
júl. 16. 08:26
 25/50 anonim ***** válasza:
72%
Nem, sokak szerint ronda. Ahogy a Péter, a Marcell, a Noel, a Gusztáv, a Natan, stb, stb, meg mindegyik név csúnya valaki szerint! Mi értelme egy ilyen provokatív kérdésnek. Az én fiam Bendegúz, imádjuk a nevét. És manapság egy elég gyakori név, szóval nyilván nem vagyunk ezzel egyedül. Nekem tipikusan amit sokan istenitenek, a Noel, nagyon gáz és C betűs, mégsem írok ki erről pl kérdést. :)
júl. 16. 11:24
 26/50 anonim ***** válasza:
64%
25os vagyok, még annyit, sokan írják, hogy a Bende jó. Hát szerintem meg úgy borzalmas :D de egy becézett alakja sem tetszik, a Bendegúz csak önmagában jo. Nem vagyunk egyformák.
júl. 16. 11:28
 27/50 anonim ***** válasza:
21%
Vélhetően nem nyerne "név-szépsegversenyt", de mondjuk engem az is megdöbbentett, hogy az Oliver lett ilyen slager.
júl. 16. 11:37
 28/50 anonim ***** válasza:
34%
27# pedig az Oliver is nagyon jó. :)
júl. 16. 11:38
 29/50 anonim ***** válasza:
33%

Szintén egy Bendegúz anyuka :)

Én se szólom le a Mátékat, Józsikákat, Pistikéket... Mi értelme?

Amúgy a hátamon feláll nekem is a szőr, amikor a Bendegúzomat Bendikének vagy Bendének nevezik. De itt is csak szépen megkérem az illetőt, hogy kérme, ne tegye. Nem nekiesek, hogy márpedig így ocsmány név...

júl. 16. 11:47
 30/50 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik rokonom ezt a nevet adta a fiának 15 évvel ezelőtt. Mikor mondta, az egész család nem hitt neki, azt hittük, poénkodnak a feleségével, hogy mondanak egy ilyen ronda nevet, míg meg nem születik. Aztán tényleg ez letta neve 😂 de idővel megszokta a család, Bendinek becézzük. Az öccse meg Bonifác lett, az szerintem százszor rosszabb.
júl. 16. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!