21/50 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb mint egy Noel, Benett, Nolen, stb
23/50 anonim válasza:
Fiam Bendegúz. Amióta megkapta ezt a nevet 4 ismerősnél is Bendegúz született.
Ismerősi körben nevelőapám kivételével mindenkinek tetszett/tetszik ez a név. Illik is a fiamra.
Mikor megszületett, a kórházban kérdezték, hogy mi lesz a neve, mondtuk, mindenki tök örült, mert végre nem "újkeletű tucatnevet" kapott.
Nekem pl a Benett, Medox, Noel és társai borzalmasak.
24/50 anonim válasza:
Azok is borzalmasak, de a Bendegúz is. Nálam 1 kategória. De végül is mindenkinek joga van ízlésficamosnak lenni.
25/50 anonim válasza:
Nem, sokak szerint ronda. Ahogy a Péter, a Marcell, a Noel, a Gusztáv, a Natan, stb, stb, meg mindegyik név csúnya valaki szerint! Mi értelme egy ilyen provokatív kérdésnek. Az én fiam Bendegúz, imádjuk a nevét. És manapság egy elég gyakori név, szóval nyilván nem vagyunk ezzel egyedül. Nekem tipikusan amit sokan istenitenek, a Noel, nagyon gáz és C betűs, mégsem írok ki erről pl kérdést. :)
26/50 anonim válasza:
25os vagyok, még annyit, sokan írják, hogy a Bende jó. Hát szerintem meg úgy borzalmas :D de egy becézett alakja sem tetszik, a Bendegúz csak önmagában jo. Nem vagyunk egyformák.
27/50 anonim válasza:
Vélhetően nem nyerne "név-szépsegversenyt", de mondjuk engem az is megdöbbentett, hogy az Oliver lett ilyen slager.
28/50 anonim válasza:
27# pedig az Oliver is nagyon jó. :)
29/50 anonim válasza:
Szintén egy Bendegúz anyuka :)
Én se szólom le a Mátékat, Józsikákat, Pistikéket... Mi értelme?
Amúgy a hátamon feláll nekem is a szőr, amikor a Bendegúzomat Bendikének vagy Bendének nevezik. De itt is csak szépen megkérem az illetőt, hogy kérme, ne tegye. Nem nekiesek, hogy márpedig így ocsmány név...
30/50 anonim válasza:
Az egyik rokonom ezt a nevet adta a fiának 15 évvel ezelőtt. Mikor mondta, az egész család nem hitt neki, azt hittük, poénkodnak a feleségével, hogy mondanak egy ilyen ronda nevet, míg meg nem születik. Aztán tényleg ez letta neve 😂 de idővel megszokta a család, Bendinek becézzük. Az öccse meg Bonifác lett, az szerintem százszor rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!