Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmennél egyedül 2 kisgyerekke...

Elmennél egyedül 2 kisgyerekkel (14 hós és 26 hós) strandra?

Figyelt kérdés
A férjem latastol mikulasig dolgozik, és jó lenne elvinni a gyerekeket a strandra, de csak egyedül tudnám őket. (Külföldön lakunk zéró segítségem van.) Te bevállalnád ezt egyedül? Tippek, tanácsok?
júl. 14. 21:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

5! Még ha ilyen egyszerű lenne... Most kezdte el a vállalkozását. Előtte jóval többet volt itthon, de június óta mennie kell. Ez van, ha beindul, megint többet itthon tud majd lenni. Áldozatot hozunk most mindannyian.

9-es! elvagyok a gyerekekkel egyedül is, nagyon jól ráadásul. Mindenhová együtt megyünk és egész jól vesszük az akadályokat, tudom én, hogy mik a határaim..

júl. 14. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De amugy mar “csak” azert se,mert mit csinalok, ha nekem wc-re kell menni. Hova teszem oket addig? :D
júl. 14. 22:54
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Kizárt, hogy egyedül bevâllaljak egy ilyet, iszonyat stresszes ès felelôen is lenne mèg egy kacsa usztatóban is 2 ilyen pici gyerekkel. A fèrjed ezek szerint megpróbálná? Nem hinnèm
júl. 15. 07:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Múlthéten egyedül voltam a 19 hónapossal az is elég nehéz volt.
júl. 15. 07:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az én férjemnek is végig kell sajnos menni a nyarat, szinte aludni jár haza csak. Év közben megyünk, akár fedett helyre így, ugye. 5 éves a nagy, 4 hónapos a kicsi. Nem megyek velük egyedül úgy sem, hogy a kicsi esetleg fürdős kendőben van rajtam. Ez még pár évig így lesz, hogy egyedül nem vállalom be. Amúgy kirándulni bárhova, de vízbe nem.
júl. 15. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bevállaltam ezt a kamikaze hadműveletet. A gyerekek nagyon élvezték, elpancsoltak végig a gyerekmedencében. Az én idegeim kész voltak nap végére. Nem történt semmi különös, csak végig nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen. Szezon végére már egészen belelazultam és élvezni is tudtam.

Az igazi kihívás akkor kezdődött, amikor a nagy 4 éves lett és ment volna a mélyvízbe. A kicsi akkor 2 éves volt, és esze ágában nem volt elhagyni a kacsaúsztatót.

Ha úgy döntenél, hogy mégis vállalod ezt az őrületet, úszómellény mindenképp legyen a gyerekeken. Nem felfújható vackok, nem úszógumi meg gumimatrac meg ilyen hülyeségek, hanem fix úszómellény. De vannak olyan fürdőruhák is, amibe bele van építve az úszómellény. A lényeg, hogy ne tudjon leereszteni a cucc és ne tudjon kibújni, kicsúszni belőle a gyerek.

Az első alkalom nagyon stresszes, aztán ahogy rutinotok lesz, egyre könnyebb lesz.

júl. 15. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az úszómellényes fürdőruhahoz megjegyzes, tapasztalat, hatha hasznos. Ket eves kislanyomnak vettunk ilyet (fürdőruha, "beepitett" mellénnyel). Otthoni felfujhatos, kb. 70 cm mely medencébe. Egyszer elcsúszott benne, es a fürdőruha fenntartotta a víz tetején, de hasra fordulva, és nem tudta kiemelni a fejét. Ott voltunk, semmi gond nem lett, csak meglepett, hogy a szuperbiztos fürdőruha sem garancia, sőt. Nagyon figyelni kell.
júl. 15. 11:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Cherek's karúszók. Drága, de atom biztonságos és a gyerekek imádják, robusztus, de nagyon jól a felszín fölött maradnak benne, mégis elősegíti a felhőtlen lubickolást. Kisfiam imádja, bár van mellényünk is, a Balcsira azt is visszük. Ja és a kérdésre a válasz: SOHA! 3,5 évesünkre is ketten figyeltünk a strandon tegnap, egy percre sem lehrt szem elől téveszteni őket, nagy tömeg is van. Elfordítod a fejed az egyik gyerekre, a másik meg már nincs melletted. Most hogy ebbe belegondoltam rendesen levert a víz, tuti pánikrohamot kapnék!
júl. 15. 13:05
 19/21 anonim ***** válasza:
25%
Furcsa... Épp kint vagyok a strandon a gyerekekkel. Három apuka van itt. Az összes többi társaság anyuka a 2-3-4 gyerekkel. Talán azért vállaljuk ezt így, mert tudjuk, hogy itt sokan vagyunk nagyon hasonló cipőben. Sorsközösséget alkotunk és segítünk egymásnak, ha kell.
júl. 15. 13:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Mekkora gyerekekkel vannak azok ag anyukák? Nem mindegy.
júl. 15. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!