Elmennél egyedül 2 kisgyerekkel (14 hós és 26 hós) strandra?
5! Még ha ilyen egyszerű lenne... Most kezdte el a vállalkozását. Előtte jóval többet volt itthon, de június óta mennie kell. Ez van, ha beindul, megint többet itthon tud majd lenni. Áldozatot hozunk most mindannyian.
9-es! elvagyok a gyerekekkel egyedül is, nagyon jól ráadásul. Mindenhová együtt megyünk és egész jól vesszük az akadályokat, tudom én, hogy mik a határaim..
Igen, bevállaltam ezt a kamikaze hadműveletet. A gyerekek nagyon élvezték, elpancsoltak végig a gyerekmedencében. Az én idegeim kész voltak nap végére. Nem történt semmi különös, csak végig nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen. Szezon végére már egészen belelazultam és élvezni is tudtam.
Az igazi kihívás akkor kezdődött, amikor a nagy 4 éves lett és ment volna a mélyvízbe. A kicsi akkor 2 éves volt, és esze ágában nem volt elhagyni a kacsaúsztatót.
Ha úgy döntenél, hogy mégis vállalod ezt az őrületet, úszómellény mindenképp legyen a gyerekeken. Nem felfújható vackok, nem úszógumi meg gumimatrac meg ilyen hülyeségek, hanem fix úszómellény. De vannak olyan fürdőruhák is, amibe bele van építve az úszómellény. A lényeg, hogy ne tudjon leereszteni a cucc és ne tudjon kibújni, kicsúszni belőle a gyerek.
Az első alkalom nagyon stresszes, aztán ahogy rutinotok lesz, egyre könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!