1 gyerekszoba, 2 gyerek, 1 franciaágy. Nem gáz így?
2 kislányról lenne szó. Az egyik 4 éves, a másik 4 hós. Nyilván még nem most aludnának így, csak most akarunk ágyat venni a nagynak, aki velem alszik, így nagy ágyat vennénk neki.
Nagy a gyerekszoba, de az elrendezése nem ideális 2 kisebb ágynak. Van egy üresen álló fele akkora szobánk, de azt csak akkor rendezzük be a kicsinek, ha ők ezt akarják. Jelenleg a nagyobb hallani sem szeretne arról, hogy külön szobája legyen.
Nekünk 2 év van a 2 kisebb lány között. (6 és 8 évesek.)
Gyerek emeletes ágyuk volt, porfogóként funkcionált mindkét része, mert nálunk nem hajlandóak külön aludni, így a kanapén aludtak, egymással szemben...
Meguntam, kaptak egy nagy, felnőtt méretű emeletes ágyat.
(vagyis olyat, aminek csak felül van fekvőrész, alul üres. )
Így a hely is több lett. Ha már nem lesz így jó nekik, alulra be tudunk majd tenni egyszemélyes ágyat.
Szóval szerintem gyerekfüggő.
(Én nem szeretem, ha velünk alszanak, én úgy nem tudok aludni...)
Ha elfér a franciaágy, akkor a helyére elfér két kisebb méretű gyerekágy is!
Legyen már annyi intim szférájuk, hogy saját ágyuk van. Ráadásul ha az egyik éjjel forgolódik, felkel wc re, beteg, összehanyja magát stb. szerencsésebb a külön ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!