Gyerekszobaban ezt így hagyhatom?kép lent
Figyelt kérdés
Fiam az én szobamban alszik ,eg a gyertya mert a masik feny túl erös neki .
En a masik szobaban szeretnék tevezni.
Lehet valami baj ?
Nem fog magatol felborulni gondolom
2023. febr. 23. 20:30
1/13 anonim válasza:
Biztos nem hagynàm magára gyertyával. Teljesen mindegy, mennyire hiszed biztonságosnak.
2/13 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Vegyél egy sólámpát, az halvány fényt ad.
3/13 anonim válasza:
Szerezz be inkább elemes mécsest. Így én sem hagynám, jártam már rosszul.
4/13 A kérdező kommentje:
Oke köszönöm... eloltom
2023. febr. 23. 20:41
5/13 anonim válasza:
Akár elemes kis mécses, halványabb fényű égő kis éjjeli lámpába, láva lámpa (ha csak pici fény kéne), só lámpa, esetleg szobába ledes izzó sor
6/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem hagynám magára egy égő gyertyával. Annyi éjjeli fényt lehet már kapni, válogass ahol közül.
7/13 anonim válasza:
OTT NE HAGYD!
kislámpa, éjjeli fény, elemes gyertya stbstbstbstb.........
8/13 anonim válasza:
Semmiképp, ez ne legyen opció. Mindegy, hogy neked biztonságosnak tűnik, a tűzveszély fennáll.
9/13 anonim válasza:
Obiban vettem allítható, és szín váltó égőt, piros az éjszakai fénye
10/13 anonim válasza:
Vannak direkt gyerekszobába való kis ledes állatfigura alakú lámpák, én olyat akarok majd venni éjszakai fénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!