Milyen következményekkel jár egy gyerek személyiségét tekintve, ha nincs saját szobája, sőt 2 testvérével (azonos neműek) lakik együtt?
Azért legkésőbb kamaszkor legelejéig/ alsó tagozat végéig érdemes és praktikus különszobába tenni őket, bár függ a korkülönbségtől is. Ettől lehetnek jó és rossztestvérek is, nem ezen múlik.
Előnye, hogy megtanulnak máshoz alkalmazkodni, rugalmasabbak és toleránsabbak lesznek később pl egy koliban, albérletben.
Hárman egy szobában már kell a légtér és a bizonyos szeparálás. Én saccra azt mondanám, h fejenként egy 9-10nm kellene, ha ott a szekrényük, íróasztaluk, ágyuk...
Ha ettől kisebb a hely, hamarabb gondolkodnék a külön szoba lehetőségén.
Én különnemű tesómmal (1) 13 éves koromig voltam közös szobában, nem volt hátránya visszatekintve, de azért nagyon időszerű volt már a külön szoba.
Egy idő után kell a magánszféra
12 évesen már magyson igényeltem
Emiatt lett is ( hely volt rá)
Rá 2 évre kolis lettem
14-en aludtunk egy szobában..smkor jó volt a saját szobába hazamenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!