Egy család ahol 2-3 gyerek van, a szülők együtt vannak kb. egy hónapban mennyit tudtok félretenni?
0 hungarise forintocska.
2 gyerem úton a 3. mindketten dolgoztunk vagyis apa dolgozik. Én gyeden meg gyesen.
Hiteles a ház minden hónapban van valami újitan való vagy jön 1 éves számla amitől falhoz vágom magam.
Szóval eddig 0 ft
Még nem volt gyerek havi 10.000 ftot raktunk félre.
Kiváncsi leszek ha 1x kész lesz a filagória meg a játszótér a kicsiknek, meg átcsövezni a házat a fürdőszoba felújitással együtt mennyit tudunk majd félre rakni.
2 gyerek (2,5 éves és 1 hónapos)
30 000 forintot teszünk a kettőnek együtt félre.
Magunknak is félreteszünk havi 30 000, de ezeken felül is szokott többnyire maradni a számlán hónap végén.
3 gyerek.
Valtozo mennyit rakunk el.50az alap a picinek(ehez apja ragaszkodik,a ket nagynak nem O az apja,de egyutt elunk)
Ezen felul valtozo 100-300kozott.parom munkajatol fugg.nemreg vettuk a lakast(tavasz) azota osszejott majdnem 1 millio,igy most kezdjuk a felujjitast,de kozben is ugyan ugy rakjuk felre.
Lakason,kocsin nincs hitel,de anyoseknak havi 80al fizetjuk vissza a 2 milliot amit segitettek a lakasba.
Parom 300korul kap atlag fizut+ a maszek,En 150et.
Ezek a fizetések Magyarországon vannak?
Mi egy jól működő soha be nem csődölò cégnél dolgozunk de nem keresünk ennyit.
Apa burkolhatna még, én körmözhetnék.
Apa utálja már mert xart se adtak neki mindenki sóher inkább nem csinálja. Én meg azért nem mert dunát lehet rekeszteni körmösből.
Eláruljátok nekem mit dolgoztak akik olyan sokat tudtok félre rakni?
Nem irigységből kérdem csak mi kinlódunk itt néha hónapról hónapra és olvasom hogy 60 meg 100e tudnak lerakni.
( akkor lehet sose váltják le a fideszt? )
Utolsó-9.-válaszoló:a 4. és 8. vagyok.Mi született bp.-i,40-es házaspár vagyunk.Én pénzügyi területen viszek saját vállalkozást(25 éve),a Férjem generál-kivitelezéssel foglalkozik(szintén huszonéve).Volt 2-3 nehezebb évünk,de szerencsére,mivel előtte igen jól ment,így tudtunk képezni tartalékot,ami átsegített a nehézségeken.Mellesleg itt,Bp.-en úgy kell szakembert vadászi(a Férjem se talál magának embert,holott igencsak kellene).Nagy valószínűséggel visszatér a saját szakmájához(víz-gáz-fűtés,ill. klíma szerelés),ahhoz elég 1-2 ember is,és dugig volt/van/lenne melóval.
Nem tudom,a környezetemben(közelebbi-távolabbi) a körmösök se panaszkodnak.Akihez én járok-nagyon profi,egy ideig Ő is tanított-egy töltésért 6000 ft-ot kér.Dugig van melóval,2 helyen is dolgozik(szintén 40-es csaj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!