Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy család ahol 2-3 gyerek...

Egy család ahol 2-3 gyerek van, a szülők együtt vannak kb. egy hónapban mennyit tudtok félretenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez függ fizetéstől, anyagi háttér stb.
2016. nov. 2. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor itt keleten xarabb a helyzet.

Vagy nem tudom.

Itt nem éri nagyon ezeket csinálni. Van egy rokon aki 3 helyen dolgozik kidolgozza a lelkét és tele vannak pénzzel de gyakorlatilag sosincs otthon. Az biztos élet kérdeztem?

Itt vagy halálra dolgozod magad vagy éhen halsz.

Igaz én nem vagyok 40 csaj hanem 29 éves, de a 3 szakmámmal nehéz volt jó és biztos állást találnom. A férjem is ott van ahol én csak ő 10 éve és őt sem mondanám ugy hogy xarásig keresi magát pedig a 200.000 általában haza hozza.

A másik szakmája a burkoló de ott meg mondom mikor azt mondtam 2000 nm azt mondta a tulaj ohhh Imikém ne szórakozz már. Azt mondta ez még igy is olcsó. Erre még ingyen kiparkettáztatta vele a lakást amire én felba..tam az agyam mert mi az hogy ingyen csinálod azon meg latszik xarásig van lóvéval.

Na ott mondta hogy többet nem csinálja.

2016. nov. 3. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Tényleg nem kötözködöm de a mostani kormány a vállalkozókat támogatja minde téren igy mar értem miért tudtok ennyit félre rakni. Egy soha be nem csődölő állami cégnél ilyen mertékű fizetés akkor van ha jó ismeretségi köröd van.

2016. nov. 3. 19:03
 13/20 anonim ***** válasza:
A 4.8.10. vagyok:valamit félreértettél....mi a kormányzó párttól FÜGGETLENÜL értük el azt,ahol most tartunk.1991 már igen régen volt-amikor is elkezdtük a vállalkozós életünket,egymástól függetlenül-,azóta több párt is kormányzott.Nekünk a gazdasági válság tett be(ami-számunkra-2011-12-ben tetőzött),ám át tudtuk vészelni...
2016. nov. 3. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok (aki októberben 200 ezret tett félre).

Tévedés, hogy az állami szektorban nem fizetik meg a dolgozókat. Persze, nem mindegy, hogy a kismilliomodik kormányablakban ügyintéző az ember vagy egy valamelyik minisztérium közvetlen irányítása alá tartozó szervnél dolgozik. Én állami cégnél dolgozom valóban kimagasló fizetésért, és nem vagyok vezető. Viszont olyan diplomát szereztem az egyetemen olyan különleges (abszolút hiánycikknek számító) nyelvtudással, hogy bárhol egyik pillanatról a másikra el tudnék helyezkedni nagyon jo pénzért. És nem vagyok mérnök. Nyelvekkel foglalkozom, azt csinálom, amit tanultam és imádok, és nem valaki csókosaként kerültem be ide, hanem az utcáról még egyetemistaként. Viszont brutál sokat tanultam, és folyton fejlődtem, már az egyetem alatt jobbnál jobb helyeken dolgoztam, és gyűjtöttem a referenciákat. Nagyjábl tudtam, mit akarok, láttam az utam, és most a világ legszerencsésebb emberének tartom magam. De én ezért nagyon sokat tanultam. És saját erőből összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy abban az ázsiai országban élhessek pár hónapot, amelynek a nyelvét megtanultam, hogy élő közegben gyakorolhassam, ne csak könyvből tanuljam.

Most pedig valóban álmaim munkáját csinálhatom sok pénzért, és még a munkáltatóm megbecsülését is nap mint nap érezhetem.

Ha valami nem jó, tenni kell ellene! Tenni kell a jobbért!

2016. nov. 4. 09:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Hat tudod én sok helyen dolgoztam már sok munkáltató félét megismertem igaz egyetemem nincsen de akármennyire is vagyunk jók itt a csók számit. A főnököm pénztáros volt menet közbe tette le a diplomát és már bőrszékbe ül úgy a meg nagyobb főnöke a barátnője.

Mondanom sem kell hogy a velünk meg úgy beszélt mint az utolsókkal, pedig az én nagyapám volt 15 éve az egész állami cégnek a nagyfeje mégsem dugott be a legkönnyebb helyre hanem azt akarta tornázzam fel magam de rájött hogy a mostani rendszerben nincs torna hanem csók van.

2016. nov. 5. 08:40
 16/20 anonim ***** válasza:
3. vagyok, az egyetlen akit lepontoztatok! Nem értem, hogy kevés vagy sok a gyerekeknek havi 30, meg magunknak a havi 30 és hogy a számlán is marad? Van egy hitelmentes házunk (végtörlesztettük, sajnos örököltünk pénzt), két hitelmentes autó. Jómagam 27 férjem pedig 29 éves...Közgazdász és gépészmérnök. 20 évesen kezdtem multinál dolgozni(egyetem mellett), férjem szintén, Ő középveztő és pedig kontroller vagyok...
2016. nov. 5. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Én nem pontoztalak le.

9 voltam.

2016. nov. 5. 12:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Lényegtelen is a pontozás, csak nem értettem...

Hogy a te kérdésedre is válaszoljak, mi pl Sopron vonzáskörzetében lakunk. A munkahelyem pl nem csak 13., de még 14. havi bért is fizet (osztrákoknál ez a szabadság pénz), mivel ha nem fizetnek eleget lelépnek az emberek Ausztriába. A saját otthonunkhoz annak idején szüleimtől kaptunk 3 millió forintot, na az kellett azért hozzá nagyon.

2016. nov. 5. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:

5 os vagyok.

Parom merotechnikus,eredetileg O is burkolo.

Burkolokent maszekol 2500ft/m2 aron.

Mindig van maszekja,sokszor mond is vissza munkat.na de O dolgozik,ha epp ugy jon ki ejjeles muszakbol kel 1 kor es 2 kor mar indul burkolni este 8 ig.hazajon,eszik es megy meloba.

Fokent szabadnapjain burkol,de ilyen is elofordul.

En boltban dolgoztam,allando ejjelesben.

Havi 160korul hoztam haza a ket nagy utan jaro adokedvezmennyel.

2016. nov. 5. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Akkor az sem olyan sok mármint a te fizud.

Mondjuk nálunk számit ugye hogy hiteles a ház, meg van lakástakarék meg a férjem még fizet az előző házasságából a gyereknek vagyos inkább már nagyfiúnak.

Az én férjemnek a munkája 12 óra nappal 12 óra éjszaka.

Eddig is nehezen tudta megoldani a burkolást de azok után hogy a kedves munkatársa kihasználta már nem is akar menni.

Látod ő csak 2000 ft/nm-ért csinálta az kevés.

Olvastam hogy Sopronba meg ugye nyugatabbra jobban megy a szekér az embereknek.

Itt keleten tudjátok mit látok?!

Rentgeteg közmunkást, éhbérért dolgozó tanult embereket, meg nem becsült kihasznált embereket.

Nálunk volt egy főnök (mar nincs) amig ő volt valahogy minden 3 hónapban szivrohamot kaptak a dolgozók. Persze nem mondom az ő hibája de mióta nincs a cégnél azóta nem történt halál eset, sőt rentgeteg jó szaktudással rendelkező embert elküldött és helyére munkaügyinél támogatott szakmától embereket vett fel mert utánuk kapta a pénzt.

Ez megy itt keleten.

Mi azt mondom szerencsések vagyunk mert munkahelyünk van saját házunk de mégis kevés.

Én szivesen elvégezném az egyetemet, de nem futja rá.

V

2016. nov. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!