Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyuka vagyok....

Egyedülálló anyuka vagyok. Sem a gyerek, sem pedig én nem bírjuk, hogy 12 órában kell dolgoznom. Hogyan könnyítsek a helyzetünkön?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élünk hárman, 3 éves a kislányom. Alig találtam munkát, muszáj volt elvállalnom az elsőt, ahonnan visszahívtak.

4 monitort kell figyelnem 12 órában, reggel 7.35-től este 19.35-ig. Sokszor kellene 3 napot egymás után dolgoznom. Most kezdtem, tegnap volt az első napom, de úgy érzem, senki nem fogja bírni. A kislányom nagyon anyás, egész nap sírt utánam, anyukám is nagyon elfáradt, és én is kivoltam, mire hazaértem.

Bármilyen jó tanács? :( Amíg nem találok masik munkát, hogyan könnyítsek a kislányom helyzetén?

2024. júl. 12. 09:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szeptembertől megy oviba.
2024. júl. 12. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Sokan dolgozunk 12 oraban, ez nem olyan nagy szam am.

Igy akkor viszont egyik heten 3, masik heten 4 szabadnapod van. ( felteve ha legalisan, bejelentve dolgozol )

3 eves, azaz 6 het mulva megy ovodaba.

2024. júl. 12. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az an kislányom is sírt mikor első nap mentem munkába, ő pedig oviba(nem volt bölcsis)

De ez van, muszáj volt otthagynom, nem lehetett flancolni hogy nem megyek munkába mert sír a gyerek.

Legalább nekem ismerős vigyáz rá, nem egy idegen egész nap.

Nekem sajnos nem volt aki vigyázzon rá.

2024. júl. 12. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
A bölcsibe is 2 hét alatt szoknak be általában, ne várd el hogy miután egész nap együtt voltatok ne is hiányoljon. Szerintem még jó is konnyebben alkalmazkodik az ovihoz majd. Dolgozz és hidd el jobb 12 óra, több szabadidővel mint minden nap robotólni
2024. júl. 12. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
Kérdezd meg a gyereket, hogy szeretne e ételt az asztalon, fedelet a feje fölé, ruhát, játékokat stb. Ha a válasz igen, akkor mondd meg neki, hogy ez csak akkor lesz így ,ha dolgozol. Ilyen az élet. Jobb ha minél hamarabb megtanulja.
2024. júl. 12. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

A gyereked nemsoká ovis, ott is sírni fog utánad az első időben.

Neked viszont kell a pénz, ez tény.

2024. júl. 12. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!