Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hölgyekhez írom a kérdést....

Hölgyekhez írom a kérdést. Hogyan védekeztek a nem kívánt gyermekáldás ellen?

Figyelt kérdés

júl. 8. 21:54
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
86%
Jo, hogy nem mondjátok azt, hogy aki ovszerrel védekezik az előbb utóbb meg lesz csalva, ki lesz dobva, el fog válni...
júl. 9. 12:09
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
Eleve nem lehet ott valami nagy az illúzió ha egy óvszer lerombolja. :D
júl. 9. 12:20
 33/40 anonim ***** válasza:
71%
31# erről szó sincs. Ha egy párnak megfelel ez a védekezési mód, mint írtam, használják. Csak te keverted ide a megcsalast. Én azt írtam, mindkét tábort meg lehet érteni, hogy melyiket miért preferálja az ember. Ne szedjetek már le a fejünket, mert mi nem szeretjük az óvszert, mintha óvodások lennétek 🤦
júl. 9. 12:27
 34/40 anonim ***** válasza:
92%

Most épp fogamzásgátlóval. Endometriózisom van, ha nem szedem akkor kockáztatom a kiújulást, azaz a szedés nélkül nagyobb az esélye annak, hogy nem lehet több gyerekem, mint úgy, hogy szedem.

Korábban volt egy műtétem ami előtt nem javasolták a szedését, addig óvszer volt.

Ha biztosak leszünk benne, hogy nem vállalunk több gyereket, akkor valószínűleg megpróbálom a hormonos spirált.

Amúgy én sem szeretem az óvszert.

júl. 9. 12:57
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jo az oveszer

A betegsegektol is ved nem csak terhesseg ellen jo

júl. 9. 13:39
 36/40 anonim ***** válasza:
86%

"Ezt csak azért írtam le, mert szerintem mindkét tábort meg lehet érteni."

Nincs semmiféle két tábor. Pontosan 2 emberre tartozik, hogy mit használ, senki másnak semmi köze hozzá. Annak a 2 embernek kell egyeznie.

Ha a 2 embernek megfelelő az óvszer, senki véleménye nem számít arról, hogy illózióromboló, kényelmetlen vagy sem.

júl. 9. 15:27
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Óvszer, jövő évben fogja elköttetni magát a párom.
júl. 9. 16:01
 38/40 anonim ***** válasza:
86%
Caya pesszárium. Óvszertől férjemnek nem áll fel,fogamzásgátlót kiiktatja egy másik gyógyszerem,spirált nem bírtam begyulladtam tőle. Maradt a pesszárium, igen nem tudunk sajnos durr bele bummal szexelni és ez hiányzik,de amint lesz 2. Gyerek és 40 lesz a férjem jöhet a vazektómia.
júl. 9. 16:54
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Hormonos spirállal
júl. 9. 18:28
 40/40 anonim ***** válasza:
53%
36# de épp ezt mondtam én is. 🤦
júl. 9. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!