Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hölgyekhez írom a kérdést....

Hölgyekhez írom a kérdést. Hogyan védekeztek a nem kívánt gyermekáldás ellen?

Figyelt kérdés

2024. júl. 8. 21:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Sterilizáltattam magam, mondjuk én sosem akartam gyereket.
2024. júl. 9. 06:48
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg fogamzásgátló tabletta. De ezt nőgyógyászati betegség miatt amúgy is szedném. Korábban óvszert használtunk, páromnak az is jó volt, nálunk nem ölte meg a romantikát.
2024. júl. 9. 06:49
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Vasektonia

A ferjem elkotette magat a 2. gyerek utan.

Egyebkent ha egy pasi nem akar gyereket akkor kotesse el magat. Igy tuti nem lesz.

2024. júl. 9. 06:49
 24/40 anonim ***** válasza:
85%

Ha egy pasi nem hajlandó óvszert húzni, akkor köttesse el magát vagy ne szexeljen. Érdekes, hogy a nőktől elvárják, hogy azt azt a szemét fogamzásgátlót szedje, aminek egy csomó hosszútávú negatív hatása is lehet. De ha pl lenne már megbízható férfi fogamzásgátló, ők azt nem szednék be. Pedig ennyi erővel ők is szedhetnének ilyeneket. Nőként nem sokkal jobb a szex gumi nélkül, hogy megérje egy terhességet kockáztatni vagy hormonokkal tömnie magát. Nem is értem, miért szedik még annyian.

Ha egy nő se szedné, muszáj lenne hozzászoknia a pasiknak a gumihoz, vagy hogy nem szexelnek.

Nekünk is jobb lenne pl menstruáció nélkül élni, de mégis el tudjuk viselni, ehhez képest a szex óvszwrrel is egy élvezetes dolog, ha jól csinálják.

2024. júl. 9. 08:54
 25/40 anonim ***** válasza:
73%
24: hat mer nehogyma, zokniban labat mosni, mondjak ok. “Szeggyenek tablettat a nok!” Soha tobbet. 8,5 evig szedtem, tavaly junius ota nem, de ugy megboritotta a szervezetemet, a libidomat, azota se allt helyre rendesen.
2024. júl. 9. 09:10
 26/40 anonim ***** válasza:
77%

Hormonális spirál.

Előtte megszakítással (azt hazudtuk magunknak, hogy használunk óvszert, szerintem azóta már le is járt, sosem vettük elő :D ), és amúgy nekünk tök jól működött, de házasok is vagyunk és alapból akartunk is gyereket, szóval nem javasolnám annak, akinek nem hasonlóak a tervei. Bár nem lett baleset, akkor lettem terhes, amikor akartuk a gyereket, de azért na, sosem lehet tudni ugye :D

2024. júl. 9. 09:41
 27/40 anonim ***** válasza:
32%
Nő vagyok, le leszek pontozva, de nem érdekel. Nekem is illúzióromboló volt a gumi, megölte a spontaneitást, az intimitást. Mondhattok itt bármit, de egy igazi önfeledt, szenvedélyes szexet félbeszakítani igenis libidógyilkos tud lenni. Spirált tetettem fel. Most már a korom miatt nem érint a dolog, de még elég jól emlékszem.
2024. júl. 9. 09:45
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Hormonmentes spirál
2024. júl. 9. 10:40
 29/40 anonim ***** válasza:
84%
Jelenleg úgy, hogy nem szexelünk lassan egy éve.
2024. júl. 9. 10:58
 30/40 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy nem ez a kerdes, de csak hogy erősítsem az "ellentabort", én is egyetértek nőként abban, hogy nem jó az óvszer. Nyilván akinek nincs más választása, vagy neki megfelel, használja, de leginkább én is az illúzióromboló jelzot tartom rá igaznak. Én teljesen megértem, ha egy férfi úgy érzi, ezzel úgymond a legjobb rész marad ki. +Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, kb 17-24 éves koromig, mert olyan brutál volt minden hónapban a verzesem, hogy kb úgy éreztem, a halálomom vagyok, de komolyan. És nem mellesleg baromi rendszertelen volt, a tabletta ezt is megoldotta, amellett, hogy elmúlt a nagyon nagy fájdalommal járó vérzés. A teherbeesést nem nehezítette meg a hosszas gyógyszerszedés. Amint letettem, kb 3 hónapig megszakítással védekeztünk, hogy tisztuljon a szervezet (egyéb gyógyszert is szedtem előtte masra), majd az első éles hónapban, amikor akartam, teherbe estem. Megértem, ha valaki fel a kockázatoktól, hogy pl megbetegedhet tőle, meg trombózis, meg ilyenek, de valójában ha jó nőgyógyász vizsgál előtte, és írja fel a gyógyszert, nagyon kicsi az esély, hogy baj legyen, olyanról én még inkább csak olvastam, hogy valaki gyógyszerszedés után nem, vagy emiatt nehezen esett teherbe. A 6 hetes kontroll óta gyógyszert szedek újra, már nem szoptatok egy ideje, de így is megfelelő teljesen a fogamzásgátló, amit felírt, a doki, 8,5 hónapos a fiam. Szóval nekem bejön ez is, meg az is, amit korabban szedtem. Sokkal kényelmesebb nekem ezt naponta bevenni, minthogy minden aktusnal ovszerrel kelljen bajlódni. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem mindkét tábort meg lehet érteni.
2024. júl. 9. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!