Hölgyekhez írom a kérdést. Hogyan védekeztek a nem kívánt gyermekáldás ellen?
Vasektonia
A ferjem elkotette magat a 2. gyerek utan.
Egyebkent ha egy pasi nem akar gyereket akkor kotesse el magat. Igy tuti nem lesz.
Ha egy pasi nem hajlandó óvszert húzni, akkor köttesse el magát vagy ne szexeljen. Érdekes, hogy a nőktől elvárják, hogy azt azt a szemét fogamzásgátlót szedje, aminek egy csomó hosszútávú negatív hatása is lehet. De ha pl lenne már megbízható férfi fogamzásgátló, ők azt nem szednék be. Pedig ennyi erővel ők is szedhetnének ilyeneket. Nőként nem sokkal jobb a szex gumi nélkül, hogy megérje egy terhességet kockáztatni vagy hormonokkal tömnie magát. Nem is értem, miért szedik még annyian.
Ha egy nő se szedné, muszáj lenne hozzászoknia a pasiknak a gumihoz, vagy hogy nem szexelnek.
Nekünk is jobb lenne pl menstruáció nélkül élni, de mégis el tudjuk viselni, ehhez képest a szex óvszwrrel is egy élvezetes dolog, ha jól csinálják.
Hormonális spirál.
Előtte megszakítással (azt hazudtuk magunknak, hogy használunk óvszert, szerintem azóta már le is járt, sosem vettük elő :D ), és amúgy nekünk tök jól működött, de házasok is vagyunk és alapból akartunk is gyereket, szóval nem javasolnám annak, akinek nem hasonlóak a tervei. Bár nem lett baleset, akkor lettem terhes, amikor akartuk a gyereket, de azért na, sosem lehet tudni ugye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!