Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hölgyekhez írom a kérdést....

Hölgyekhez írom a kérdést. Hogyan védekeztek a nem kívánt gyermekáldás ellen?

Figyelt kérdés

júl. 8. 21:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
94%
Jelenleg terhesseggel, kesobb vazektomiaval.
júl. 8. 23:33
 12/40 anonim ***** válasza:
91%
Óvszer. Miért ne lehetne orálozni az előjáték során? Mi szinte mindig szoktunk. :D
júl. 8. 23:59
 13/40 anonim ***** válasza:
86%
Mi óvszer vagy megszakítással szoktunk, de ez utóbbit nem javaslom senkinek, aki nem szeretne teherbe esni véletlenül sem, mert nem biztonságos. Viszont ez egy anonim oldal, szóval őszintén válaszolok. Amikor nem vagyok a papírforma szerinti termékeny napokon (nem méregetek semmit) akkor szoktunk megszakítással védekezni. Hosszú házasságban élünk, nekünk most ez így belefér, eddig szerencsére nem lett sosem terhesség belőle. Csak akkor estem teherbe amikor az volt az elsődleges cél.
júl. 9. 00:05
 14/40 anonim ***** válasza:
84%
Ladeering
júl. 9. 05:45
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Óvszer. 18 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, akik egyből megfogantak, amikor akartuk. Eddig még nem ölte meg a romantikát az óvszer, a gyerekek annál inkább.

Nemsokára elköttetés lesz, a férjem részéről. És ő kezdeményezte, hogy megcsináltatná.

júl. 9. 05:52
 16/40 anonim ***** válasza:
92%

Volt megszakításos időszakunk - gyerek lett belőle.

Aztán tabit szedtem, vagy nuvaringet használtunk, de letettem, hogy legyen még egy gyerek. Lett is, elsőre.

Aztán rövidideig megint tabi, de csak minipill, majd cikluskövetés: termékeny napokon óvszer, azon kívül semmi. De lazult a fegyelem, úgyhogy ebből is lett egy gyerek.

Utána óvszert használtunk sokáig, most egy hónapja megint nuvaringezni kezdtem.

júl. 9. 06:04
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Implanon karba ültetett implantátum
júl. 9. 06:25
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális spirál
júl. 9. 06:30
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló tabletta
júl. 9. 06:38
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

#6.

De az milyen illúzió romboló amikor a hozzád hasonló begyöpösödött agyuak gyártják a gyerekeket ha kell ha nem, mert az óvszer illúzió romboló..

Van aki nem szedhet, nem akar gyógyszert szedni, ahogy én sem.

És mivel már van két gyerekem, inkább ovszerrel védekezünk.

Nem szeretnék itthon magamnak egy saját focicsapatot...

júl. 9. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!