Hölgyekhez írom a kérdést. Hogyan védekeztek a nem kívánt gyermekáldás ellen?
Figyelt kérdés
júl. 8. 21:54
5/40 anonim válasza:
Én most duplán. Nincs szex + terhes vagyok🤣
6/40 anonim válasza:
El nem tudom képzelni a gumi használatát szerelemben, házasságban, mennyire illúzió romboló már mindkét félnek. Nincs egy aktis közbeni oral, a befejezesrol ne is beszéljünk.
7/40 anonim válasza:
Ha a no nem szedhet gyogyszert de majd akarnak gyereket megis milyen eszkoz van meg?
Mi 10+ eve gumival semmi rombolo nincs benne. Na meg nincs mindig oral, nem is ertem miert kellene felszopni a ferjem ... All az attol is ha ramosolygok. anal plane nincs.
9/40 anonim válasza:
Igaz... A női nemi ciklusba mesterségesen beleavatkozni, az sokkal kevésbé illúzió romboló.
Màrpedig ez a két legbiztosabb védekezési forma (óvszer, fogamzásgáztló). Az egyik nem avatkozik be a hormonháztartásomba testidegen vegyületekkel, de illúzió romboló (egyesek szerint), a másik
meg leállítja a ciklusom, ami ha szerencsém van gond nélkül újraindul, amikor gyereket akarok, de legalább a szerelmemnek nem kell "zokniban lábat mosnia". Hm,
melyiket is válasszam? Nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!