Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek mennyire...

Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a hobbiját?

Figyelt kérdés

Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.

Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.

Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?

júl. 7. 20:24
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
73%
Semennyire, inkább pozitív. Nagyon negatívak az olyan szülők, akiknek csak a gyerekük létezik és 0 hobbijuk van. Belőlük lesznek később azok, akik felnőttként is gyerekként szolgálják ki a gyereküket, nem engedik kirepülni, mert félnek,hogy nélkülük nem lesz majd semmi életük. Gypsy Rose esete is bemutatja, mennyire káros ez. Neki se volt élete, hobbija,ezért próbáltam a gyereket beteges módon magához láncolata azzal,hogy betegként kezelte.
júl. 8. 12:09
 42/43 anonim ***** válasza:
47%
Menjetek egyutt.es akkor nem kell feltekenykednie es fogy is.
júl. 9. 07:35
 43/43 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire sem önző. Mindenkinek van igénye énidőre, olyan tevékenységre, ami kikapcsolja és feltölti, és nem ugyanaz jelen esetben például az edzést otthon vagy bárhol egyedül csinálni, mint emberek között - ismerem a különbséget. Itt a férj az önző.
júl. 9. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!