Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van
egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a
hobbiját?
Figyelt kérdés
Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.
Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.
Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?
Egyrészt, a féltékenység nem egészséges, bármennyire normálisnak állítják be. Hosszútávon nagyon romboló tud lenne.
Másrészt, azt is el tudom képzelni, hogy eleve az zavarja hogy neked van hobbid, neki meg nincs és munka után csak néz ki a fejéből.
júl. 7. 20:43
12/43 A kérdező kommentje:
8-as. Soha nem momdom neki hogy hasat növesztett. Meg engem nem zavar, ő mondja magára mindig, ezért emlitettem. A szexualitasunkkal semmi gond nincs, nem tudok ra panaszkodni, így nem értem a feltekenységet sem meg a hozzáállását. Habár mióta elkezdtem kondizni menni mivel igy viselkedik, nem vagyunk olyan gyakran együtt, mert ezzel csesztet és így a marakodás a beszolásai miatt elveszi az időt attol hogy egymasra hangolódjunk.
júl. 7. 20:46
13/43 anonim válasza:
Mi az istennek mentél hozzá egy állathoz? Válni, ebből a 10 sorból megmondom. Ez nem kapcsolat.
júl. 7. 20:49
14/43 A kérdező kommentje:
13as. Egyelek meg. En is járok dolgozni, mivel bölcsis a gyerekem. Heti 30 órában. Így nem vagyok egy kitarott itthonülő senkiházi. Emelett megvan főzve es ki van mosva rá. Ha kicsit visszaolvasol lathatod hogy egy rossz szavam nincs a ferjemre. Semmi.
júl. 7. 20:51
15/43 anonim válasza:
Nem, nem ilyen. Én normális társat választottam magamnak.
júl. 7. 20:51
16/43 anonim válasza:
15# de tipikusan azok érvelnek ezzel a "mosok, főzök, takarítok" szöveggel, akik úgy gondolják, hogy ez már mindenre feljogosítja őket, így el lehet mondani egy magának való, otthon ülő, pocakos, semmirekellőnek a férjet, merthogy ő ki van szolgálva...
júl. 7. 20:53
17/43 anonim válasza:
Ajánld fel neki, hogy ha már annyira zavarja a nagy hasa, járjon el veled a konditerembe. Jót fog tenni a fizikumának, a lustaságon is segít, és ha együtt vagytok ott, más férfiak sem mernek bámulni téged :D
júl. 7. 20:54
18/43 anonim válasza:
Ja és azt is ajánld fel neki, hogy nyugodtan vegye ki a részét a főzésből, mosásból, takarításból (ha nem teszi), jót tesz a mozgás.
júl. 7. 20:56
19/43 A kérdező kommentje:
17es. Kiragadtad a lényeget úgy látom. Az, hogy elmomdtam hogy mosok es dözök stb, azt azert írtam le hogy kesz van minden ami egy nő dolga ugymond, igy csinalhatok szabad tevékenységet ami feltölt. De úgy látom nem ertelmezted
júl. 7. 21:03
20/43 anonim válasza:
20# és azzal nincs is baj, hogy kikapcsolódsz, mert az valóban kell is. Én csak arra céloztam, hogy nem biztos, hogy a férjed az egyetlen, aki ellenségesen áll a másikhoz, azért te sem túl szépen írsz róla. És mivel az ő verzióját nem hallottuk/olvastuk, nem tudjuk, mi volt hamarabb, a tyúk, vagy a tojas. Vannak hülye férfiak is, igen, de olyan nők is bőven, akiknek addig kell a férj, amíg gyereket csinál nekik, utána már pocakos, meg magának való. Nem ő ír ki ide kérdést, hogy mekkora R**banc a felesége, hogy mutogatja magát az edzőteremben... ő veled próbálja megbeszélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!