Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek mennyire...

Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a hobbiját?

Figyelt kérdés

Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.

Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.

Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?

júl. 7. 20:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%

20.

Te miket beszélsz...

júl. 7. 21:38
 32/43 anonim ***** válasza:
87%

29-es, hol írta, hogy a férje mennyit dolgozik?

Meg mi az, hogy a férfiak dolgoznak több, mint 8 órát? Baromira nem a nemtől függ.

Nálunk pl bizony az volt, hogy a nő arra van, hogy cseléd legyen, neki nem lehet hobbija, a családot kell szolgálnia.

júl. 7. 21:40
 33/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem olvastam végig a kommenteket. A férjed gáz, és most kellene - ha lehet - a dolgokat gatyába rázni, mert később nagyobb baj is lehet belőle.
júl. 7. 21:45
 34/43 anonim ***** válasza:
85%

29 Jó, de nem minden nő olyan, mint az anyád, ne belőle indulj ki.

Az meg nem nemtől függ, hogy ki mennyit dolgozik. De ahol a férfi dolgozik többet, ott általában az van, hogy a nőtől van elvárva, hogy munka mellett még a házimunkát is ő végezze, bevásárlást és egyéb ügyeket is ő intézze, a gyerekekkel is ő foglalkozzon. Ha meg ezt hozzáadod a munkaidejéhez, akkor bizony jóval többet dolgozik, mint a férje, csak épp a háztartásvezetésért, gyereknevelésért stb nem jár fizetés, de sokszor még elismerés sem, sőt, elvárják, hogy mindezt szó nélkül végezze és ne panaszkodjon.

Ha meg nem úgy van a sztori, ahogy a kérdező írja, akkor voltaképpen magával szúr ki a kérdező, hisz nem a valós problémára érkeznek a válaszok, annak pedig számára sem lenne sok értelme.

júl. 7. 21:50
 35/43 anonim ***** válasza:
84%
Egy ilyen igényes és szorgalmas nő mint te, miért van együtt ezzel a lusta tahóval? Ha megnézed, nem igényes önmagára, lusta, te is dolgozol, de rád hagyja a háztartást, morog, ha heti egyszer vigyázni kell a saját gyerekére, féltékenykedik, elrontja az örömödet, ami az edzésben van. Miért vagy még vele? Aranyból van a micsodája?
júl. 8. 00:47
 36/43 anonim ***** válasza:
89%
Féltékeny, hogy te eljársz valahova és jól érzed magad, hogy megtaláltad azt, ami kikapcsol. Gáz, hogy ilyen, inkább örülne ennek. Én 2,5 éves mellett zongorázom, tanárhoz is eljárok. A férjem hallgatni is szereti, nem önző, mint a tied. És ő sem jár el sehova.
júl. 8. 05:28
 37/43 anonim ***** válasza:
15%

Nem önző dolog, te pedig csodálatos vagy, hogy a munka, háztartás és gyerek nevelés mellett még edzeni is tudsz heti háromszor!

Gondolom azért született a kérdés mert ezt szeretted volna hallani.

júl. 8. 05:33
 38/43 anonim ***** válasza:
86%
így kezdődnek a bántalmazó kapcsolatok... ne járj edzőterembe, mert BIZTOS más pasiknak akarsz tetszeni, aztán majd jön a ne találkozz a barátaiddal, mert BIZTOS ellenem hangolnak, ne menj sehova, majd én kontrollállak, megmondom, mikor mit csinálhatsz kivel és hol, és ha nem fogadsz szót, ügyesen eltüntetem később a lila nyomokat a testeden...
júl. 8. 09:02
 39/43 anonim ***** válasza:
89%

Ez a féltékenységről, birtoklási vágyról szól, a gyerek csak egy kifogás a férjednek, bűntudatot akar kelteni benned.

Egy ismerősömnél gyerek nélkül is hasonlóan hisztizett az élettársa a kondizás miatt. A nő az edzéstől meg a diétától lefogyott, jobban érezte magát a bőrében, és ez a pasast idegesítette.

Végül szét is mentek, mert időben leesett a nőnek, hogy a pasas csak kontrollálni akarja.

júl. 8. 11:23
 40/43 anonim ***** válasza:
79%

És kit érdekel, hogy te hogyan edzenél? Én sem járok kondiba, engem frusztrálna mások előtt mozogni, így otthon edzek, de a kérdező meg más, aki akar, hadd járjon már nyugodtan edzeni!

Ehhez még akkor is joga lenne, ha amúgy nem mindent ő csinálna otthon.

júl. 8. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!