Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van
egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a
hobbiját?
Figyelt kérdés
Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.
Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.
Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?
És még annyit, hogy az én férjem sem tökéletes, és én sem, közel sem, meg amúgy senki. Az is rendben van, ha néha baromira kiakadunk a másik rigolyaira. De az már a legalja szerintem, ha anonim oldalon szidjuk őket, még ha nem is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, de ez az "ő egy otthonulo, magának való, jó nagy pocakot növesztett", stb...süt belőled, hogy nem tiszteled őt. 21es voltam
júl. 7. 21:09
23/43 anonim válasza:
20as voltam, azóta töröltek választ, bocsi
júl. 7. 21:09
24/43 A kérdező kommentje:
Ha a férjem irna ide kerdést miszerint rib**c a felesége akkor meg az lenne hogy a feleség azaz az en verziómat nem hallja senki. Hagyjuk már. Egy rossz szot nem mondtam a férjemre. Az otthon ülő tipus miert rossz szó meg a maganak való? Ilyen!! Ezt lehet ra mondani, mivel lehetne ezt maskeppen megfogalmazni?? 😆 " A ferjem nem szeret eljarni sehova, szeret otthon lenni" jó így??🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ezt ugy hivjak hogy otthonülő es maganak való. Nem igazan tarsasági ember.
júl. 7. 21:14
25/43 anonim válasza:
De mi az, hogy valaki "mutogatja magát az edzőteremben"? Kétlem, hogy bárki azért járna oda. Az edzőterembe sportolni járnak. A fitness ruhák pedig általában testhezállóak. Ha valaki ebből azt szűri le, hogy az edzőteremben a nők "mutogatják magukat", annak annyi az esze, bocs.
júl. 7. 21:18
26/43 anonim válasza:
Hát jó, nekem ez akkor is csak egy fölösleges szidjuk a pasikat szintű kérdés. Valamiért hozzamentel, és már 2,5 éves a gyereketek, szóval nem gondolom, hogy nem tűnt fel neked korábban, hogy ő milyen ember. De ha nem tetszik, lépj.
júl. 7. 21:19
27/43 anonim válasza:
4es, csadort ne hordjon? Kb ez a logikája annak a gondolkodásnak is…
júl. 7. 21:21
28/43 anonim válasza:
16os, miért, nincs kiszolgálva? Mindketten dolgoznak, apuci is főzhet, moshat, sőt, a gyereket is elláthatja.
júl. 7. 21:24
29/43 anonim válasza:
28# de a kérdező heti 30 órában dolgozik, a férje meg gondolom, minimum 40ben, de általában nem is napi 8 órát dolgoznak már a férfiak. Különben én nem mondom, hogy ne vegye ki a részét az otthoni dolgokból, de igen, vegye ki. Csak nem biztos, hogy minden annyira fekete-feher, ahogy a kérdező leírja, erre céloztam. Ha igen, akkor megkövetem magam, de nekem tipikusan az anyám volt mindig olyan mártír, hogy ezzel dobalozott, ő mennyit dolgozik otthon, apa meg semmit nem csinal. Na ez közel se így volt, maradjunk ennyiben.
júl. 7. 21:27
30/43 anonim válasza:
Én sajnálnám a konditerembe jutási és hazajutási időt.... csak azért nem járnék el, és továbbra is otthon edzenék.
De dícséret minden szülőnek, akinek van energiája az edzésre, akár otthon, akár edzőteremben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!