Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a hobbiját?
Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.
Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.
Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?
Némi igazság azért van benne. Ha nem is te mutogatod magad, de a férfiak attól még stírölhetnek.
Férjem egy edzőterem karbantartója. Szokta mesélni, hogy milyen gusztustalanul tudják ott egymást bámulni az emberek. Oda vissza. Nem csak a padik a nőket.
Úgyhogy én pl ezért is hagytam ott az edzőtermet, mert hiába egy másikba jártam, miután erre figyeltem, tök igaza lett a férjemnek. Nem volt olyan alkalom, hogy valaki ne bámult volna
Az en férjem nem.jár sehova mert egy maganak való, itthon ül aztán néz kifele. De az tény hogy feltékeny tipus. De míg ő óriási hasat nővesztett az elmúlt 4 ev hazasság alatt, en nem akarok tunya lenni. Az hogy ő ilyen az az ő valasztása es engem sem zavarna ha neki lenne ilyen hobbija, nyilvan megbeszeles targya hogy ki mikor hova, hogy a gyerekkel legyen mindig valaki.
Amúgy engem nem zavar ha neznek a teremben, leszarom. Én amiatt megyek hogy fejlődjek es levezessem a stresszt.
Ennyi erővel az utcára sem kéne kimenni mert ott is stírölhetnek.
#4 Akkor az utcára se lépj ki, nehogy megbámuljon valaki?
Az edzés szükséges és hasznos dolog, pozitív hatással van mind a testi, mint a lelki egészségre. Nehogy már azért ne lehessen konditerembe járni, mert a férj féltékenykedik, hogy biztos megbámulja valamelyik tapló a feleségét. Egyébként ugyanaz jutott eszembe, mint a 2-nek, azzal vágnék vissza, hogy akkor biztos a férj is azért jár munkába, sportolni, barátokkal lógni, hogy nőknek mutogassa magát. Vegye már észre magát a barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!