Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek mennyire...

Anyukák! Szerintetek mennyire önző az a nő akinek van egy két es fel éves gyermeke és mellette űzi a hobbiját?

Figyelt kérdés

Drága férjem nehezmenyezi azt, hogy kb két hónapja visszatértem heti 3szori alkalommal az edzőtermi edzésemhez. Eddig otthon edzettem, ha a gyerek aludt vagy munka után. Meg van főzve. Ki van mosva. Tiszta a lakás. Igyekszem úgy letudni az edzest hogy a heti haromszori edzesből ugy essen az idő hogy a ferjemnek csak egyszer kelljen rá emiatt vigyázni, mert amugy bölcsis a gyerkőc.

Nem feltetlen azokat kerdem akik kondiznak, hanem barmi tevékenység ami kikapcsolja őket. Már kezdem magam szarul érezni.

Persze közbe jött a ferjemtől jogy: biztos azert mesz hogy mutogasd magad 😆 amíg ittjon edzettem meg futni jartam szabad levegőn, addig nem szolt semmit.. nalatok is ilyen a férj?

júl. 7. 20:24
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
95%
A mondandod első része nem is érdekes, csak az utolsó bekezdés számít. Féltékeny, mert "mutogatod" magad. Idióta.
júl. 7. 20:25
 2/43 anonim ***** válasza:
97%
A másik, hogy gondolom, 2,5 éve ő sem csak otthon ül és dolgozik, hanem eljar mittudomen, haverokkal sörözni, ő is kondizni, futni, szórakozni, kikapcsolódni, plázába, moziba, bármit...visszakerdeznek, hogy akkor ő is azért jár el, hogy nőknek mutogassa magát? Amit szabad Jupiternek...1es voltam
júl. 7. 20:27
 3/43 anonim ***** válasza:
93%
Azok szoktak igy viselkedni, akiknek vaj van a fule mogott…
júl. 7. 20:30
 4/43 anonim ***** válasza:
11%

Némi igazság azért van benne. Ha nem is te mutogatod magad, de a férfiak attól még stírölhetnek.

Férjem egy edzőterem karbantartója. Szokta mesélni, hogy milyen gusztustalanul tudják ott egymást bámulni az emberek. Oda vissza. Nem csak a padik a nőket.

Úgyhogy én pl ezért is hagytam ott az edzőtermet, mert hiába egy másikba jártam, miután erre figyeltem, tök igaza lett a férjemnek. Nem volt olyan alkalom, hogy valaki ne bámult volna

júl. 7. 20:30
 5/43 anonim ***** válasza:
91%
A drága férjed egy idióta barom.
júl. 7. 20:34
 6/43 A kérdező kommentje:

Az en férjem nem.jár sehova mert egy maganak való, itthon ül aztán néz kifele. De az tény hogy feltékeny tipus. De míg ő óriási hasat nővesztett az elmúlt 4 ev hazasság alatt, en nem akarok tunya lenni. Az hogy ő ilyen az az ő valasztása es engem sem zavarna ha neki lenne ilyen hobbija, nyilvan megbeszeles targya hogy ki mikor hova, hogy a gyerekkel legyen mindig valaki.

Amúgy engem nem zavar ha neznek a teremben, leszarom. Én amiatt megyek hogy fejlődjek es levezessem a stresszt.

júl. 7. 20:34
 7/43 anonim ***** válasza:
96%

Ennyi erővel az utcára sem kéne kimenni mert ott is stírölhetnek.

júl. 7. 20:36
 8/43 anonim ***** válasza:
21%
6# nem lehet, hogy mondogatod neki, mekkora a hasa, nem kívánod már úgy, és valójában vágysz is arra, hogy bejojj más férfiaknak, és ezt érzi?
júl. 7. 20:36
 9/43 anonim ***** válasza:
95%

#4 Akkor az utcára se lépj ki, nehogy megbámuljon valaki?

Az edzés szükséges és hasznos dolog, pozitív hatással van mind a testi, mint a lelki egészségre. Nehogy már azért ne lehessen konditerembe járni, mert a férj féltékenykedik, hogy biztos megbámulja valamelyik tapló a feleségét. Egyébként ugyanaz jutott eszembe, mint a 2-nek, azzal vágnék vissza, hogy akkor biztos a férj is azért jár munkába, sportolni, barátokkal lógni, hogy nőknek mutogassa magát. Vegye már észre magát a barom.

júl. 7. 20:38
 10/43 anonim ***** válasza:
91%
Most olvasom, hogy a férj nem jár sehová (9. vagyok). Ha neked ez oké, akkor ő is vegye tudomásul, hogy neked viszont igényed van arra, hogy konditerembe járj, és ne rinyáljon.
júl. 7. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!