Panel lakó családok, mit csináltok ebben a melegben?
Átérzem 1-es. Utálom a játszózást.
Mi reggel felkelünk, ha 9ig el tudunk indul lemegyünk játszóznk, ha nem, akkor majd este felé, 18 után.
Itthon van mozizás, itthin is van kismedence a konyhában, van olvasás, slime, oobleck, konektikus homok, jéggel játszás, habfürdő, borotva habval festés a kádban, színezés, gyurmázás, batikolás. A Pepco, Tedi tele van kreatív készletekkel, ami érdekli őket, azt megvettem, megcsináljuk szépen fokozatosan. Társasjáték, közös sütés, főzés, olvasás, takarítás, sensory bin ( ezt így Instára, vagy Pinterestre írd be). Minden napra van vmi, amit itthon csinálunk, ezt előre kitalálom.
Vannak a közelben programok, játszók, ezeket összeírom és hezi 1-2-t választok.
Levegő, pihenés nekem az nulla, semmi.
Kertes ház, nincs klíma.
Kicsit kint voltunk a fiammal de nem lehetett megmaradni a melegtől.
Bejottunk, punnyadunk, kis autókkal játszunk, heverunk
Bent is meleg van, de legalább nem tűz a nap
Mi szinte minden délelőtt és délután megyünk sétálni/játszizni.
Szerencsére a 21 hónaposom is bírja a meleget, a játszin pedig viszonylag sok az árnyék.
Ma délután a belvárosba mentünk fagyizni, 31 fokot mutatott a hőmérő a főtéren, de simán bírható volt.
Ha minden jól megy, akkor jövőhéten elugrunk pár napra a tengerpartra, utána pedig minimum heti 1 strandot is tervezek, ha az idő is engedi (heti 2x foglalkozásokra járunk, így azok a napok kiesnek).
Nekünk ugyan van klíma a nappaliban így az nagy áldás ebben az időben. Egyébként délelőtt vagy kint vagyunk a játszón de ha nem jutunk ki mert főzni meg takarítani stb kell itthon akkor a lányom segít nekem, aztán meg együtt játszunk bent. Babazunk, plüssozunk, színezunk stb.
Délután mindig megyünk valahova. Ma a városligeti nagy játszón voltunk ott kicsit vizezett meg szaladgált. De ha más nem a közeli játszók valamelyikere megyünk.
"A panelban nincs ajtó, amit ki lehet nyitni és felulni egy klímás buszra, hogy eljussatok egy partra vagy strandra"
Oké, ez egy fél napos program, mit old meg?
Nálunk nincs part a közelben, a városban lévő strand meg 1 szülő+2 gyerek kombónan is 10+ ezer, azért havi több alkalommal kicsit luxus. A mindennapokat nem lehet ezzel elütni, max. annak, aki szabadstrandok közelében lakikm
Kíváncsi lennék miért vagyok lepontozva.
Gondolom mert nem akarok szénné égni a gyerekkel együtt, és bent vagyunk.
Vagy mert nem vagyok milliomos és nincs klimank?
🤔
12
Mi sem megyünk napközben ki. Reggel-este játszó, séta, de egyébként ha nagyon meleg van, vagy tűz a nap, akkor nem. 10-15 között alapból nem.
Én egyedül 3 gyerekkel, nagyon programokra sem, mert ennyifelé nem tudok figyelni strandon, játszóházban, ilyesmiken. Itthon meg elővesszük a régi játékokat, kreatívkodunk, ilyesmik
Bennem is felmerült a kérdés, mert ezen az oldalon is olvastam hogy van aki mindegy milyen időjárás van eső, hó, szél viszi a gyereket napi 2x le, de vajon most 40 fokban is?
Én jobban bírom a meleget mint a hideget, de mostanában 7 körül járunk játszóra de még akkor is süt a nap. A meleg önmagában nem zavar, csak ha tűz a nap.
Gyereket alaposan bekenem naptejjel, néha a kertesházban lakó mamához megyünk ott van árnyék a kertben, néha a másik mamához találkozni az unokatesókkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!