Miért hasonlítgatják a rokonok a gyerekeket családon belül?
Sehogy. Neked kell elfogadni, hogy ilyen a világ sajnos. Én nem csak családban tapasztaltam ezt, de lépten nyomon belefutottam MINDENHOL. Az én gyerekem ilyen idősen ezt tudta, ennyi foga volt, ennyit aludt, ezt ette, blabla...
El kell engedni, én már kezdek rá immunis lenni. Annyira nem érdekel kinek a gyereke mit tud, vagy nem tud ilyen idős korban. Mintha ez lenne sokak egyetlen témája komolyan. :)
El kell mondani, hogy a te gyereked meg ekkora/ilyen/ezt tudja és kész, semmi értelme hasonlítgatni. Szerintem nem is gondol bele a család ez hogyan csapódik le. Vagy legalábbis anyukám nem gondolt bele. Amikor jeleztem, hogy nem érdekel a kolléganőjének az ugyanilyen idős babája mit csinál, akkor nézett rám nagy kerek szemekkel, hogy dehát ő ezt nem rosszmájú összahasonlításnak szánta, inkább csak érdekesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!