Ki hogy szervezi meg a nyaralást kicsi gyerekkel hogy az mindenkinek jó legyen?
Mi még azt se tudjuk menjünk-e egyáltalán és hova pedig már mindjárt július van.
Egy 2 éves örökmozgó gyerekkel,aki nem ül meg, keresi a veszélyt és a nyüzsgést, szaladna világgá.
Mások már sokkal több gyerekkel, pici babával is repülővel mennek messzi országokba, én meg a boltot is kétszer átgondolom, hogy lemenjek-e vagy hogyan...
Tudom mi csináljuk rosszul, de nem megy jobban. Próbálok kitalálni valamit de az agyam le van terhelve, annyi szempont van. Ne kelljen egész nap autóba ülni, legyen árnyékos játszótér, meg azért valami természet, valami érdekes program felnőtteknek is, állatkert mondjuk, legyen klíma a szálláson stb.
Egyszerűbb egy bababarát hotel és ki se mozdulni onnan mert azok közelében szinte sosincs semmi? Vagy Budapestet válasszam mert ott több a program lehetőség, természetnek meg elég a margit- sziget?
Férjem se segít ötletelni, párszor beszéltúnk róla, de ő is döntésképtelen. Csak nézünk egymásra mint a hülyék, közben elmegy melletünk a nyár...
14, nem kell elhinnie, mert nem mindenki látja így. Nekem, szintén debreceniként Bp. egy merő mocsok. Ahogy Db. se különb.
Múzeum egyébként bőven van itt is, a Dériben dolgozok, az állandó kiállítások mellett rendszeresek az időszakosok, milliardok mennek el az összeállításra.
"Szóval ezzel szerintem tényleg kell számolni hogy oké, meg szeretnél nézni 3 dolgot"
De legalább van 3 dolog, amit meg tudsz nézni :D
Esküszöm neked, idejönnél Debrecenbe, akkor egy délelőtt alatt megnéznéd a főteret és a Nagyerdőt, délután elmennél oda fürödni, és a következő 3-4 napban nem tudnál mit csinálni, mert nics mit. Oké, másnap elmész itt a fél óra alatt végigjárható állatkertbe meg az egyetlen helyi játszóházba, aztán ennyi.
"olyan tanyán voltunk ami ilyen turizmus jellegű, volt dézsafürdő, játszótér, vezetett etetési program.
Oké, de ha elmész 5 napra gyerekekkel, akkor 5 napig dézsafürdőztök és jártok mindennap ugyanarra az állatetetésre?
Amúgy meddö vita is ez, neked igazad van a magad szempontjából, nekem az enyémből, mert mint írtam, mindenki mást szeret, szimplán arra reagáltam, hogy sztes Pestre felesleges menni, erre írtam, hohy hidd el, ezerszer több látnivaló van ott, mint a többi nagyvárosban, ezért aki nem ott nőtt fel, annak lehet tök jó élmény.
24. Jártam debreceni fiúval, én szerettem. Tény hogy nem éltem ott, de egy nyaralásra simán jó.
25. Ok persze igazad van, különbözők vagyunk. A tanyáról mi elmentünk az egyik nap egy tanösvényre, tábortüzeztünk, a másik nap beültünk valahová, és még el se jutottunk a többi ajánlott helyre (lovaskocsi, állatkert ilyenek). Igaz 3 éjjeli voltunk, de még 1-2 nap belefért volna. Nyilván ezek nem ilyen kéthetes ottlevésre vannak. A másik ilyen tanyán voltunk lovaskocsival az álom volt, ott még csomó kirándulóhely lett volna.
Amúgy vicces mennyi félek vagyunk (ezt még leírom aztán mennem kell), mi hétvégén egy olyan házba megyünk ahová csak csónakkal lehet átjutni egy szigetre ahol nincs semmi (max pár más nyaraló), csak kenu, motorcsónak víz, kert meg ilyenek és mi teljesen be vagyunk zsongva mind, még a párom is várja.
Pedig nekünk is van kert de ez azért mégis romibb 😁
Kemping sator 2het olyan helyen ahol a strand benne van az arban.
Siman lefaradt minden nap. En elveztem jo volt.
Mi most 3 évessel megyünk először hosszabb időre nyaralni, pár hosszú hétvégét már töltöttünk el barátokkal. Olyan hotelbe megyünk, ami gyerekbarát, van medence, és félpanziós apartmant választottunk-semmiképp sem akarok a főzéssel vacakolni. A lányunk még alszik délután, ezért fontos, hogy a közelben legyen program. Megyünk majd hajókázni, erdei túrázni, vadasparkba, meg sokat medencézünk majd.
Amikor barátokkal megyünk, akkor általában rendelünk kaját, vagy eszünk valahol. Én nem tudok úgy pihenni, hogy a menüt is én állítsam össze.
Keress valami kiadó vidéki házat.
Mi tavaly CSesztregen voltunk, Lenti fürdő 15 perc se, Zalaegerszeg aquapark vagy az alsóerdei kalandpark (talán ez a neve) fél óra autóval. Nagy kert, udvaron csúszda, hinta, függőágyak, közel az erdő (cuccoltuk haza a vargányát), gyerekjátékok, bringák, jacuzzi, amit akarsz. Nem főztem, mert van a a közelben nagyon jó kis vendéglő, ahonnan kiszállítás is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!