Ki hogy szervezi meg a nyaralást kicsi gyerekkel hogy az mindenkinek jó legyen?
Mi még azt se tudjuk menjünk-e egyáltalán és hova pedig már mindjárt július van.
Egy 2 éves örökmozgó gyerekkel,aki nem ül meg, keresi a veszélyt és a nyüzsgést, szaladna világgá.
Mások már sokkal több gyerekkel, pici babával is repülővel mennek messzi országokba, én meg a boltot is kétszer átgondolom, hogy lemenjek-e vagy hogyan...
Tudom mi csináljuk rosszul, de nem megy jobban. Próbálok kitalálni valamit de az agyam le van terhelve, annyi szempont van. Ne kelljen egész nap autóba ülni, legyen árnyékos játszótér, meg azért valami természet, valami érdekes program felnőtteknek is, állatkert mondjuk, legyen klíma a szálláson stb.
Egyszerűbb egy bababarát hotel és ki se mozdulni onnan mert azok közelében szinte sosincs semmi? Vagy Budapestet válasszam mert ott több a program lehetőség, természetnek meg elég a margit- sziget?
Férjem se segít ötletelni, párszor beszéltúnk róla, de ő is döntésképtelen. Csak nézünk egymásra mint a hülyék, közben elmegy melletünk a nyár...
Hát én budapesti vagyok, szerintem ide ne gyere. Gusztustalan, retkes betondzsungel, nem igazan van programlehetőség és nyáron 60 fok az aszfalt.
Mi általában valamilyen vendégházban voltunk az elmúlt években, nem zavart ha főzni kell, meg volt hogy beültünk valahová. Több alkalommal baráti családokkal álltunk össze
Voltunk Szarvaskőn egyszer (mondjuk a szállás ott rossz volt), onnan mentünk kirándulni meg Egerbe, a párom vitte fürdőbe a nagyfiát.
Voltunk Pécs mellett egy szuper házban, a Tisza-tónál, a Mátrában egy rokonunk kis házában, meg vállalati üdülőben a Szentendrei-szigeten. Voltunk ilyen családi tanyaszállásokon ahol lehet állatot etetni.
Nekünk az bevalt ha a gyerekek lekötik egymást és legalább elvi esély van a felnőttekkel beszélgetni (bár én úgyis elalszom a gyerekekkel), de tudom hogy sokan nem szeretnék másokkal menni.
Kánikulában, kisgyerekkel, fáradtan szerintem a hitel tökjó választás szintén, csak drága ezért mi nem próbáltuk még.
Amúgy kicsit életkor függő meg hogy mennyire fárasztó a meló. Régen én is a "mindegy csak legyen ágy" típus voltam de már az idővel meg a fáradással tényleg jobb lenne pihenni is.
"Hát én budapesti vagyok, szerintem ide ne gyere. Gusztustalan, retkes betondzsungel, nem igazan van programlehetőség"
Hidd el, aki egy vidéki városból megy, az nem így érzi. Mi debreceniek vagyunk, és imádjuk Pestet, mert itt, na itt aztán tényleg nincs mit csinálni. Semmi folyó, park, múzeum, látnivaló, nyüzsgés, egyszerűen semmi.
Hát ehhez képest Budapest programok és hangulat szempontjából egy Kánaán, bőven van mit csinálni, megnézni.
Nekünk egy 12 éves fiunk és egy majdnem 4 éves lányunk van. A kicsi születése óta a Balatonhoz mentünk nyaralni apartmanba, teljesen jó volt.
Idén már bevállaltuk repülővel Törökországot hotelben, szerintem élvezni fogják.
Olyan nincs, hogy mindenkinek jó.
Még a 8 és 10 évessel sem tudunk elmenni így, mert ami nekik jó az nekünk szenvedés és fordítva... Ez eddig is így volt és ezután is így lesz
14. Hát én meg az összes magyar vidéki nagyvárost nagyon szeretem (Szegedet a legjobban), illetve a falvakat, tanyákat, természetet azoknál is jobban.
De igazad van, aki nem a retkes részt látja legtöbbet Budapestből, annak biztos más.
17, nyilván nem mindegy, ki mit szeret.
Nekem angol kertem van itthon, kb. olyan, mintha mindig a természetben lennék, így nekem elmenni valahova a "természetbe", nem túl érdekes vagy változatos.
Pláne ilyen kicsi gyerekekkel, 3-4-5 napig mit csinálok tanyákon?
De nyilván, aki ott lakik Pesten és minden nap látja, volt mindenhol, annak meg az az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!