Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » .Ismertek olyan gyereket,...

.Ismertek olyan gyereket, akit elraboltak, vagy pedofília áldozata lett?

Figyelt kérdés

Ugye sokszor a szülőknek ez a 2 legnagyobb félelmük a gyerekkel kapcsolatban, hogy elrabolják, vagy elkapja egy pedofil.

A kérdésem az, hogy ismertek olyan eseteket, hogy egy gyereket elrabolt valaki, vagy egy pedofil kárt tett benne?

Mi történt? Mi lett a következménye? Hogyan alakult a gyerek további élete? Mennyire dolgozták fel ő vagy a szülők?

jún. 17. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
#19 Hidd csak annak,pedig nem az. Valamiért nem hagyott mély nyomot bennem,és azért nevetek,mert szánalmasnak tartom,hogy egy gusztustalan féreg vénember kislányokra hajt rá. :) Más szerencsétlenségén hidd el,egy kicsit sem nevetek.
jún. 17. 20:35
 22/25 anonim ***** válasza:
98%
Utóbbi történt velem, de rajtam kívül jóformán senki nem tudja, (de valószínűleg nem is hinnének nekem, szinte mindenki csak jókat mond róla,) mire felfogtam az egészet már nem is élt (9 éves koromban halt meg). Mivel az édesapám volt, mai napig nehéz elfogadnom, hogy tényleg nem én voltam a hibás. Valószínűleg a húgomat is minimum fogdosta, ő 2 éves volt amikor apa meghalt.
jún. 17. 21:15
 23/25 gabor49 ***** válasza:
38%
ja engem a liftbe megfogdosott egy pasi kb 12 éves voltam 50/f
jún. 18. 06:55
 24/25 anonim ***** válasza:
97%

Hát egy két történet elég durva. Én ehhez képest szerencsésnek érzem magam.

Velem annyi történt hogy osztalykirandulasrol jöttünk haza, nem voltunk nagy osztály, 17-8 gyerek így nem béreltek buszt hanem sima jaratossal mentünk haza egy közeli településről. 12-3 éves lehettem, barátnőmmel ültünk egy széken ő belül, én kívül. Tőlem balra egy sorral előrébb ült egy pasi aki hatrafordult hozzánk, megfogta a combom és megkerdezte hogy van e barátunk. Nyilván láttuk hogy apánk korabeli, bekamuztuk hogy igen, annyiban is hagyta de egész úton bámult minket. Mondom sem kell hogy leszallaskor tapadtunk az osztályra mint a matricák.

És az egészre így visszagondolva nem is a pasi viselkedese volt a legmegdobbentobb hanem az hogy egy tömött buszon voltunk, mindenhol ültek, egy csomóan álltak is, kizart dolog hogy a körülöttünk lévő felnőttek ne hallottak volna. De senkinek még csak a szeme se rebbent..

jún. 18. 07:35
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére nem.

Miért kérdezed?

jún. 22. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!