.Ismertek olyan gyereket, akit elraboltak, vagy pedofília áldozata lett?
Ugye sokszor a szülőknek ez a 2 legnagyobb félelmük a gyerekkel kapcsolatban, hogy elrabolják, vagy elkapja egy pedofil.
A kérdésem az, hogy ismertek olyan eseteket, hogy egy gyereket elrabolt valaki, vagy egy pedofil kárt tett benne?
Mi történt? Mi lett a következménye? Hogyan alakult a gyerek további élete? Mennyire dolgozták fel ő vagy a szülők?
Hát egy két történet elég durva. Én ehhez képest szerencsésnek érzem magam.
Velem annyi történt hogy osztalykirandulasrol jöttünk haza, nem voltunk nagy osztály, 17-8 gyerek így nem béreltek buszt hanem sima jaratossal mentünk haza egy közeli településről. 12-3 éves lehettem, barátnőmmel ültünk egy széken ő belül, én kívül. Tőlem balra egy sorral előrébb ült egy pasi aki hatrafordult hozzánk, megfogta a combom és megkerdezte hogy van e barátunk. Nyilván láttuk hogy apánk korabeli, bekamuztuk hogy igen, annyiban is hagyta de egész úton bámult minket. Mondom sem kell hogy leszallaskor tapadtunk az osztályra mint a matricák.
És az egészre így visszagondolva nem is a pasi viselkedese volt a legmegdobbentobb hanem az hogy egy tömött buszon voltunk, mindenhol ültek, egy csomóan álltak is, kizart dolog hogy a körülöttünk lévő felnőttek ne hallottak volna. De senkinek még csak a szeme se rebbent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!