.Ismertek olyan gyereket, akit elraboltak, vagy pedofília áldozata lett?
Ugye sokszor a szülőknek ez a 2 legnagyobb félelmük a gyerekkel kapcsolatban, hogy elrabolják, vagy elkapja egy pedofil.
A kérdésem az, hogy ismertek olyan eseteket, hogy egy gyereket elrabolt valaki, vagy egy pedofil kárt tett benne?
Mi történt? Mi lett a következménye? Hogyan alakult a gyerek további élete? Mennyire dolgozták fel ő vagy a szülők?
7!
Nem kell az idézőjel. Megerőszakolt. Pont. Féltél szólni. Ezt írtad. Tehát erőszak volt. Nyugodtan írd le idézőjel nélkül.
Nagyon sajnálom.
Engem a férjem kényszerített egy házassági évfordulón, amikor nagyon rosszul voltam. Nem tudtam/mertem ellenkezni. Én sem tudtam sokáig kimondani,mi történt. Nekem a pszichológus mondta ki először. Még úgy is sokkoló volt hallani...
Kérdező!
Igen,ismerek ilyen lányt. Rokon erőszakolta meg,talán 11-12 éves volt a kislány. Abortusz lett a vége... A lány idegileg teljesen tönkrement.
Borzaszto, hogy szinte mindenkivel tortent valami.
Hozzank a szomszed fiu jart at, aki 17 korul lehetett mikor en olyan 12-13, mintha jatszani jott volna, emlekszem az oleben ultem es fogdosott... persze en nem tudtam miert ( a 80'as evekben a 12-13 eves az meg tenyleg kislany volt ) , a mai napig kiraz a hideg ha ra gondolok. Nem ertem, anyukamek miert nem jottek be a szobaba vagy valami ...
Masik eset , a hugommal mentunk busszal a mamamhoz, en olyan 11-12 lehettem, o fiatalabb. Amikor leszalltunk a buszrol, egy kopasz urge is leszallt, megfogta a kezem, mint aki kezet akar fogni, es mondta, menjunk vele ... Szerencsere volt annyi eszem, hogy kirantottam a kezem es gyorsan elfutottunk. ( Szeged, gazdag resze a varosnak )
3. eset, a kutyammal setaltam, valami erdos reszen, es veletlen valaki kertjebe bementunk, de nem volt kerites meg semmi. Ram kiabaltak, utana mondtam veletlen volt, a ferfi egybiol nagyon kedves hangon mondta, nem baj, menjek csak be nyugodtan a hazaba, van etel ital ... rohantam el ahogy tudtam.
4. eset , egy szallito ceg hozott valamit, en vettem at, mondja uljek be nyugodtan az autojaba, ott nezzem meg a csomagot, es nyitotta ki az ajtot. Ekkor mar sotet is volt. Persze nem ultem.
Ezek mind olyan 11-14 eves korom kozt tortentek.
Regen pont ugyanilyen borzaszto emberek voltak, csak nem derult ki , ugye nem volt internet. En pl. ezeket soha senkinek nem mondtam.
Ezt mar egy masik kerdes ala leirtam de igen en ismerek ilyet ahol mindketto dolog megtortent.
Egy kisebb falu szerusegben laktam, ovis koru kislany (tolunk kb 5 hazzal arrebb) jatszott az udvaron, faszi a kocsiba becsalta es a kozeli erdobe vitte. Nem tudom pontosan mi tortent mert a kislany sokkban volt es csak annyit mondott hogy fogdozta de azt tudom hogy a szulei sokaig hordtak pszichologushoz. Regen volt, azota mar felnott a lany, en sem es o sem lakik mar ott.
Kulon erdekesseg, a faszi elotte napokig kocsikazott mar ott, efy neninek azt mondta elado hazat keres, felmerte csak a terepet valoszinu... kijott a rendorseg de nem tudom hany evet kapott a csavo mert amugy sem volt szazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!