Nekem a szüleim engedték, hogy szűk családi körben vagy nagyon közeli ismerősök jelenlétében (pl amikor a velünk egykorú szomszéd gyerekkel játszottunk kb 3-4 évesen) meztelenül legyek, viszont a strandon sok idegen ember előtt nem, gondolom abból kifolyólag, amit írtál.
Egyébként én sem rajongok azért, hogy már majdnem 10 év körüli gyerekek úgy szaladgáljanak, a pelenkás babáknál meg szerintem egyértelmű miért nem szeretem.
2020. júl. 1. 18:14
2/25 anonim válasza:
Én a fertőzések miatt nem engedném, nem a pedofilok miatt.
2020. júl. 1. 18:25
3/25 anonim válasza:
A legtöbb pedofil eset családon belül történik :(
2020. júl. 1. 18:30
4/25 anonim válasza:
Én a kertbe sem engedem le a fiam ruha nèlkül, min egy boxer vagy gatya legyen rajta.
2020. júl. 1. 18:35
5/25 anonim válasza:
Furcsállom, az enyémen van fürdöruha, félnék, hogy belemegy a homok a nunijába, és amúgy is arra neveljük őket, ahogyan késöbb is kell majd viselkedniük.
2020. júl. 1. 18:59
6/25 anonim válasza:
Engem már az is idegesít, hogy torkuk szakadtából üvöltenek és rombolnak, esnek-kelnek a betonon. Párom egyetem alatt úszómesterként dolgozott, azóta gyűlöli a gyerekeket meg a szülőket. A legtöbb azért viszi ki a strandra csóri gyereket mert addig se kell vele foglalkozni, minden második szülő az úszómesterre akarja bízni a gyereket mert "az a dolga, hogy vigyázzon rá". A legkevésbé zavaró tényező számomra, hogy nincs rajtuk ruha (bár nekem sincs semmi kedvem nézegetni őket). Az már jobban zavar, hogy beszélgetni se lehet mert egyik szülő se akarja legalább egy kicsit kontrollálni a gyerekét és hagyja üvölteni meg mások cuccán átrohangálni. Ezért nem járunk már strandra.
2020. júl. 1. 19:01
7/25 anonim válasza:
6-nak igaza. Repülőn és vonaton is zavaróak. Étteremben is borzasztóan üvöltenek. :(
2020. júl. 1. 19:29
8/25 anonim válasza:
6-os valaszolo: ahogy irsz, latom te se szereted oket nem csak a kedves parod.
Ugyhogy gondolom eltevedtel, ugyanis ez a GYEREKVALLALAS, NEVELES topik 🤦♀️
2020. júl. 1. 19:30
9/25 anonim válasza:
" Repülőn és vonaton is zavaróak. Étteremben is borzasztóan üvöltenek"
Aha... az osszes kivetel nelkul nyilvan.
Van ket gyerekem, rengetegszer utaztunk repulon de erdekes nem uvoltottek. Francokat kell folyton altalanositani. Es amugy is minek jar ide a sok gyerekgyulolo?
2020. júl. 1. 19:33
10/25 anonim válasza:
Direkt idejön húzni az emberek agyát. Ne foglalkozzatok vele. Jelenteni kell. Majd törlik.
Kérdező! Szerintem se normális hogy pucéran szaladgálnak a kicsik. Otthon oké de idegenek között nem. Nekem ez olyan mint aki a járda melett pisilteti a gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!