Ki vagy te? Honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy eldöntsd, ki írhat ide?
2020. júl. 1. 19:37
12/25 anonim válasza:
Kész mázli hogy ez a két okoska sosem volt gyerek....
2020. júl. 1. 19:40
13/25 anonim válasza:
Voltam gyerek de mivel anyám nem azért vitt nyilvános helyre, hogy otthon ne kelljen velem foglalkozni így nem ott tomboltam ki magam, de legalább is ha torkom szakadtából ordítottam akkor odahívott, rám szólt, megbeszéltük. Már akkor is zavartak azok a gyerekek akik nem tudtak normálisan viselkedni.
2020. júl. 1. 19:47
14/25 A kérdező kommentje:
Nyilván az ordító,hisztiző gyerekek se jók,de itt most nem ez a téma!
2020. júl. 1. 19:52
15/25 anonim válasza:
Én sem vagyok kiváncsi gyerek fütyikre,nagyon undorító🤢
2020. júl. 1. 20:46
16/25 anonim válasza:
En nem hagyom h ruha nelkul legyen a 3 eves, de a 11 hos se. max addig mig atoltozik. Sztem se jo, ha nincs rajtuk ruha
2020. júl. 1. 21:31
17/25 anonim válasza:
Pedig én pontosan a strandon meztelenül rohangálva tanultam meg bilibe pisilni. Éreztem hogy rossz érzés ha végig folyik a lábamon, és többet nem akartam ezt érezni, inkább ráültem a bilire. Bár a sztorit csak anyukám elbeszélésébőltudom, de arra emlékszek is hogy kupacban állt a megmaradt pelenka a szekrény aljában, amíg a húgomnak jó nem lett a méret, úgyhogy igaz lehet az egyik pillanatról a másikra leszokás. Szerintem semmi undorító nincs se a felnőttek, se a gyerekek testében, a szülők fejében több a pedofil, mint a valóságban, a koszt meg a fertőzést pedig egy bugyi nem állítja meg...
2020. júl. 1. 21:37
18/25 anonim válasza:
Régebbenbtöbb volt, ma már sokkal kevesebbet látok. Már a piciken is úszópelus van. 6-ra visszatérve, milyen hihető, hogy kisgyerekekkel strandra mennek, hogy ne kelljen velük foglalkozni? Látszik, hogy egy besavanyodott hárpia lehetsz, ja pont ott ne vigyáznának rájuk, ahol belefulladhatnak atb. Legalább ne találj már ki sztorikat.
2020. júl. 1. 21:53
19/25 anonim válasza:
Amelyik még nem szobatiszta, arra a medencében higiéniai okokból kell adni fürdőpelust. (Az amúgy is csak a szilárd dolgokat fogja meg.) Egyébként meg hadd döntsék már el a szülők, milyen ruhát adnak a gyerekre. Akinek nem tetszik, az nem néz oda, ennyi. Ennél komolyabb esztétikai problémák is jönnek szembe a strandon, na és? A pedofilveszélyről meg annyit, hogy ilyesmivel strandon még nem találkoztunk (hiszen ott állandó felügyelet alatt van a gyerek), ellenben másutt, ahol mindig felöltözve van a gyerek, igen. Szerintem téved az, aki azt hiszi, azzal lesz megvédve a gyereke, ha a strandon felöltözteti.
2020. júl. 2. 10:19
20/25 anonim válasza:
Nekem anno beleégett egy kép a szemembe: éppen 1-2 éves forma kisfiú anyaszült meztelen, de crocs papucs volt rajta.
Azóta se jöttem rá, hogy miért gondolta úgy a szülő, hogy nehogy az amúgy direkt keményebb bőrfelületű talpával a természetes földön járjon a kisfiú, de ha meg elesik, akkor semmi baj nincs, hogy tiszta kavics, falevél, meg homok lesz a fügyije.
Úgyhogy engem azóta taszít egy meztelen kisgyerek látványa a strandon/udvaron, nem egy kis bugyikától és gatyácskától lesz melege, de ezeket az intim területeket még is takarni, védeni kell. Mert az őslakosok sem szemérmességből hordanak ágyékötőt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!