Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról,hogy a...

Mit gondolsz arról,hogy a kisgyerekek meztelenül fürdenek meg futkossnak a strandon?

Figyelt kérdés

Ma is lent voltam egy strandon és szinte minden kisgyerek meztelenül futkározott. Nem vagyok kíváncsi a gyerek puncira meg a gyerek péniszre.

Viszont sok pedofil van,aki...tudjuk hogy mit csinál.

2020. júl. 1. 17:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit sem zavar. A saját gyerekemen mindig van egy fürdőgatya (plusz még úszópelus), de engem nem zavar ha más gyerekén nincs. Miért lenne undorító? Eleve rá sem nézek más gyerek nemi szervére, nem azért mert tabu vagy undorító, hanem épp azért mert annyira természetes hogy neki is van valami a lába között. Mint ahogy pl más fülét sem nézegetem. Ha a szülőt nem zavarja, engem aztán végképp nem.

Aki meg olyan ostoba, hogy azt hiszi azért viszi bárki nyilvános helyre a gyerekét, mert ott nem kell rá figyelni annak valószínűleg még egy szoba növénye sincs. Mert nagyjából az egyetlen hely ahol kicsit lehet lazítani a figyelmen az pont hogy otthon van, és nem egy strandon, ahol eleve felfokozottabbak, következésképpen figyelmetlenebbek is.

2020. júl. 2. 14:19
 22/25 anonim ***** válasza:
93%
Itt nagyon sok beteg komment van. Strandon nem kell a gyerekre figyelni? Na neked sincs gyerekes 6-os. Ha meg zavar ne menj oda.
2020. júl. 2. 21:43
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem olyan 4 éves korig nincs ezzel baj, onnantól meg a legtöbb gyerek úgyis elkezdi kínosnak érezni. A pedofiloktól egy falatnyi kis alsó nem fogja megvédeni, a kosztól (ha pl beleül a homokba jó mélyen), fertőzésektől sem nagyon, utóbbiak melegágya úgyis pl a közös wc, ahol meg letolja, a vízben meg éri így is úgy is.

Számomra egy kisgyerekben nincs semmi olyan, ami szexuális gondolatokat ébresztene vagy amit szerintem okvetlen takarni kellene, nem zavar, ha látom a nemi szervét. Nem ugyanaz, mintha egy kamasz, pláne felnőtt nő vagy férfi mászkálna pucéran a nem nudistrandon, akinek már tudnia kéne az illemet a korából fakadóan.

2020. júl. 4. 18:18
 24/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem aranyosak, ahogy élvezik a szabadságukat. Miért kell mindig rossz dolgokra gondolni? Engem nem zavar.
2020. júl. 28. 22:14
 25/25 anonim válasza:
100%

Engem két dolog miatt zavar.

Sajnos tényleg vannak beteg pedofilok (szerencsére azért nem túl sok) akik megnézik még az egészen pici gyerekeket is. Ha nem is vetemednek tettlegességre, akkor is zavar, ha megbámulják.

Másrészt, a meztelen kisgyerekek ahol épp eszükbe jut eleresztik a pisit. Más pedig ott sétáljon, oda feküdjön le a fűbe?

Nem értem, miért rossz felvenni egy fürdőbugyit? vagy ha a szülő úgy gondolja, hogy textil nélkül jobb érzés lenni, akkor menjenek (ő is) nudista strandra.

2020. júl. 29. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!