A férjem szeretné bekamerázni a lakást a babára hivatkozva. Érthető, ha ennek nem örülök?
20
Hányszor ájultál el eddig?
Mert ha gyakran elájulsz én is aggódnék érted. De ha még nem ájultál el akkor hülyeség ezen rettegni. Mert ezer más miatt is lehetne. Pl mi van szívinfarktust kapsz, sztrókot, elesel, félrelépsz, begörcsölsz, folyik az orrod vére, ezer minden lehet.
Amúgy nem csak a kismamákért lehet aggódni. Te is aggódhatsz hogy mi van ha a férjedet elüti egy busz, karambolozik stb…
Igazából retteghetsz egész nap.
Na de azért annyira rettegni hogy bekell kamerázni a házat, az már beteges szint. A kérdező is bekameráztaztja a férje munkahelyét?
A kamerát én sem engedném. Nem a Big Brother-sowban akarok élni.
Viszont én sem értem, ha tudod hogy ilyen, miért nem írsz te neki? Pl ahogy fentebb is írták. "ledőlök aludni, minden ok"... Netto 5 másodperc.
2 gyerekem van, én azt sem tudom megérteni, hogy lehet "eltűnni" 2-3 órára?!
Nekem sem volt a zsebemben vagy a kezemben a telefon egész nap. De le se némítottam sosem, meghallottam ha csörgött, írt valaki és reagáltam rá.
"2 gyerekem van, én azt sem tudom megérteni, hogy lehet "eltűnni" 2-3 órára?!
Nekem sem volt a zsebemben vagy a kezemben a telefon egész nap. De le se némítottam sosem, meghallottam ha csörgött, írt valaki és reagáltam rá."
Talán mert nem a mobilon éli az életét, mint te??? Minek folyton írogatni, hogy ezt, meg azt csinálom?? Beteg.
25!
Akkor fuss neki még1x...
Írtam, hogy nem volt a zsebemben, kezemben a telefon. Le volt téve egész nap a konyhapultra. De ha valaki hívott, írt, meghallottam. Így vissza tudtam írni, felvenni a telefont. Hol írtam, hogy ez egész nap ment? napi 1x ha hívott valaki, vagy még annyiszor sem, illetve pár messenger üzenetem érkezett, amire akkor tudtam is reagálni. Netto 10 percet elvett az életemből naponta :D
Senki nem írta, hogy minden mozzanatot meg kell írni. De ha tudom, hogy elfekszem pihenni, lehet alszok 2 órát és nem leszek emiatt elérhető, azt azért én a férjemnek meg szoktam írni.
Úgyhogy te csak ne betegezz engem, mikor te nem tudsz pár mondatot értelmezni :D
21-es Életem, neked ment az értőolvasás? Írtam, hogy a kamerázás nem normális szint. Igen, ájultam már el életem során, de nem tudsz semmit az eü állapotomról se, sőt láttam már olyanokat is, hogy a kis pici szemed csak lesne, hogy mi történhet és mi nem éppen amikor nem számítasz rá. Sehol nem írtam, hogy rettegésben élem az életem, egész nap ezen kattogok vagy azt, hogy én nem aggódom érte. 14 éve úgy élünk, hogy amikor a munkahelyre beírtam mindig jeleztem én is, hogy beértem és ez fordítva is nálunk így van pl., ahogy a szüleimnél is, akik 40 éve együtt vannak már ez jól működik. Nem hívogatjuk egymást egész nap, de ha bármi van és késő du felhív, vagy hivatalos dolog, elérnek, ha nem veszem fel, mert nem tudom, akkor 2 óra múlva, de visszahívom, hogy ki keresett és miért, mindezt úgy, hogy nem nyomogatom egész nap a telefonom. :D Viszont itt a kameráról volt szó, az NEM normális. Így érted-e már, amit írok? Eljut?
25# Te meg osztod az észt a 26-osnak, eközben írogatsz a gyakorin napközben. Ja hát erre van időd, de 12 óra alatt a telefoncsörgést nem hallanád meg? Ugyan már.:D
Nekünk van kamera a macskánk miatt lett beszerelve még a gyerek előtt. Teljesen természetes volt nekem hogy ránk nézett ha nem volt itthon és aggódott értünk. De előtte is volt hogy szabadnapos voltam, ő meg dolgozott és rám nézett és írt hogy látja hogy tévézek, minden oké-e stb. De fordítva is volt, és belebohóckodunk egymásnak a kamerába, vicces szövegeket vagy a macskával báboztunk bele. Tök vicces és feldobja a másik napját, ha hiányzik neki a másik akkor is jó.
Nekem nincs üldözési mániám, nem kontrollálásra használjuk, csak megnyugtatásra. Megbízunk egymásban.
Nekünk is van kamera biztonsági okokból. Pl ha elmegyünk hétvégére rá tudjunk nézni a lakásra. Férjem viszont nem kukkolgat a kamerán keresztül. Megbeszéltük még az elején, hogy nem nézeget engem, mondjuk igénye sincsen rá. Eddig 2x volt, hogy rám nézett és beleszólt a kamerába, hogy jött a futár, a csengő elromlott én meg nem vettem észre a telefont, de ennyi, ezért nem is haragudtam rá. Ezenkívül arra még jó volt a kamera, hogy felvette, ahogyan először mászott a picúr, illetve mikor először állt fel egyedül.
Amúgy azt, hogy állandóan nézegessen engem azt nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!