Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretné bekamerázni...

A férjem szeretné bekamerázni a lakást a babára hivatkozva. Érthető, ha ennek nem örülök?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozik, sajnos itthonról nem vagy csak részben tud, így gyakran van távol, néha napokat is. Munka közben sokszor ír vagy hív, mert aggódik, hogy segítség nélkül hogyan boldogulok egésznap. Sokszor nem tudom felvenni vagy van, hogy 2-3 óra mire vissza tudok neki írni, ilyenkor egyből túlgondolja és azt hiszi valami gond van. Most kitalálta, hogy nyugodtabb lenne, ha napközben ránk tudna nézni kamerán, hogy minden rendben van-e. Viszont nekem ez nagyon fura lenne, nem tetszik az ötlet. Tényleg nehéz egyedül, néha vannak is necces pillanatok, de az nem segítség, ha Ő kamerán keresztül néz minket. Heti 2x pár órára van fizetett segítségem, de így is gyakran vagyok nagyon fáradt, szóval értem miért aggódik, de ezt túlzásnak érzem. Neked mi a véleményed erről?
2024. jún. 12. 19:43
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez azert nekem is fura, habar nincs takargatnivalom, semmi extrat nem csinaluk a gyerekkel, de valahogy nem akarnam, hogy kameran keresztul figyelgessenek.
2024. jún. 12. 19:45
 2/39 anonim ***** válasza:
73%
Érthető. Kicsit beteg ez a kontrollmánia. Ugyanakkor nem értem, hogy mi olyan lehet, ami miatt 2-3 óra, mire reagálni tudsz.
2024. jún. 12. 19:49
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez beteges kontrollmánia, amit aggodalom köntösbe burkol.

Vagy ha ennyire parás, kamerarendszer helyett járjon pszichiáterhez, mert ez kényszeres dolog.

Nem egyeznék bele, szintén nem azért, mert lenne takargatni valóm. Hanem mindennek van határa.

Ha a házat hagyjátok el, szelfiebottal videózd magatok live-ban 5 percenként?

2024. jún. 12. 19:51
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez beteges. Ha ennyire retteg, menjen pszichoterápiára.
2024. jún. 12. 19:52
 5/39 anonim ***** válasza:
78%

"Ugyanakkor nem értem, hogy mi olyan lehet, ami miatt 2-3 óra, mire reagálni tudsz."

Mondjuk esetleg nem a telefonjával a kezében tölti a napját. Az enyém is rezgőre van állítva, van, hogy jóval később veszem észre a keresést, esetleg csak nincs kedvem/időm reagálni.

2024. jún. 12. 19:52
 6/39 anonim ***** válasza:
95%

Fúú nekem ez volt a gyerek kori félelmem, hogy valahol kamera van és a szüleim azon figyelnek. Tuti nem engedném, hogy bekamerázza a férjem a lakást, az otthonom nem a big brother...

Én a gyereknek se veszek kamerás bébiőrr se, a legrosszabbkor érzés, ha az ember úgy érzi folyamatosan megfigyelik.

2024. jún. 12. 19:53
 7/39 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is túlzás lenne, én sem akarnám. Ha jó a kapcsolatotok, nyugodtan mondd meg neki, hogy ez téged zavarna.
2024. jún. 12. 19:55
 8/39 A kérdező kommentje:

Sokszor fél napig sem jut eszembe a telefonra nézni, ha a baba alszik pihenek én is, ha ébren van akkor pedig vele foglalkozom.

Nekem sincs takargatnivalóm, de maga a tudat, hogy figyelne kamerán zavaró számomra. 9 éve vagyunk együtt, jól ismerjük egymást, de így sem örülnék neki.

2024. jún. 12. 19:55
 9/39 anonim ***** válasza:
93%

6-os, hat azert egy bizonyos eletkor alatt nagyon is jo a kamera a gyerekszobaba…:D

Nyilvan van nelkule elet, en se vettem 4 honapig, de mikor meguntam, hogy minden zajra muszaj voltam berohangalni a babahoz, mert nem tudtam hogy eppen bukik vagy felebredt vagy szimplan csak hangosan alszik, sokszor tokre nem volt egyertelmu. Aztan az allando benyitogatassal meg siman volt, hogy felkeltettem, mikor epp amugy aludt volna. Nagyon bukos baba volt, szoval emiatt muszaj voltam mindig megnezni, amig nem volt kamera.

Nem fogom orokre hasznalni, de amig kisebb, nagyon hasznos hogy ra tudok nezni es nem kell mindenert bemenni.

2024. jún. 12. 20:02
 10/39 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem teljesen érthető. Mi van ha elajulsz vagy rosszul vagy? Így legalább tudna segíteni.
2024. jún. 12. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!