Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jó az nekem, ha gyereket...

Miért jó az nekem, ha gyereket szülök?

Figyelt kérdés
Várom a pozitív válaszkákat
2024. jún. 9. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked valószínűleg semmiért, ha magadtól nem tudsz erre a kérdésre válaszolni.
2024. jún. 9. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Az emberi élet célja az ön és fajfenntartás. A neodarwinisták szerint viszont a génjeink fenntartása. Ezért tehát az elsődleges cél, hogy te magad fenntartsd, majd, mivel az ember megöregszik, és meghal, a génjeinket is továbbvinni, ez az evolúciós célunk.

Aztán hogy kinek mennyire erős az evolúciós késztetése, az más kérdés. Sokan úgy gondolják, hogy inkább ők éljenek 100 % luxusban, minthogy legyen egy utód. Sok lemondással jár, az kétségtelen. Viszont ha megöregszel, nem nyitja rád senki sem az ajtót. Tudom-tudom, az is lehet, hogy nem lesz jó a viszonyotok, most ebbe ne menjünk bele.

Mindenesetre nem kötelező gyereket szülni, ha nem akarsz, hát ne tedd. Sokan gyermek nélkül is boldogok.

2024. jún. 9. 19:45
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Neked nem tudom mi lenne a jo benne.

Nekem sok oromet hoztak az eletemben. Mazlim volt mert baromi jo gyerekeim lettek. Konnyen kezelhetok nem hisztisek normalisak. Nem volt dackorszak, tinikori ereszd el a hajam, valahogy total nyugisan zajlott le minden naluk. Pl a szobatisztasag is 2 het volt. Vagy a fogak is nyuglodes nelkul jottek ki.

Nekem sokkal jobban alakult minden mint amivel riagattak.

2024. jún. 9. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Neked semmiért. Meg annak a gyereknek sem, akinek te lennél az anyja.
2024. jún. 9. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell többet kérdést kiírnod róla.
2024. jún. 9. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Lesz más elfoglaltságod ilyen kérdéskék kiírása helyett.
2024. jún. 9. 23:42
 17/17 anonim ***** válasza:
31%
Ezt neked kell tudni miért lenne jó. Egyébként meg, csak negatívumai vannak. Csak elcseszed az életed. Ne számíts rá hogy lesz olyanod minimum 18 évig.
2024. jún. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!