Miért jó az nekem, ha gyereket szülök?
Figyelt kérdés
Várom a pozitív válaszkákat2024. jún. 9. 15:04
1/17 anonim válasza:
Nem nekünk kell megmondani, hogy neked miért jó gyereket szülnöd.
2/17 anonim válasza:
Itt senki nem fogja neked megmondani, hogy miért lenne jó. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy akar-e vagy sem majd azt is, hogy mi a pozitív és negatív számára benne.
3/17 anonim válasza:
Egyéni dolog. Nekem semmi jó nincs benne, ezért nem is fogok szülni.
Valaki meg ettől érzi teljesnek az életét. Van olyan is, aki a társadalmi nyomásra teszi és olyan is aki csak bemagyarázza magának, hogy élvezi.
5/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, neked miért lenne jó. De ha megkérdezed, azt mondanám, neked nem kéne gyereket vállalnod.
6/17 babyboom567 válasza:
Én is így gondolom, hogy mivel ez a kérdés megszületett, ezért neked MÉG nem kell gyereket vállalnod.
9/17 anonim válasza:
Ha erre a kérdésre az interneten kell választ találj, akkor én azt mondom, nem hogy neked, de a gyereknek se lenne jó, ha szülnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!