Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyereknek hány éves...

Egy gyereknek hány éves kortól kellene egyedűl aludnia?

Figyelt kérdés

jún. 7. 21:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
13-as: volt hogy aludtam vele, előfordult este is, délután meg egész sokszor, de nekem pl. akkor is kényelmetlen, és a gyerek is felébred rám ha mellettem van, nekünk egyszerűen nem pihentető. Jobb külön. Vannak más csodás pillanatok.
jún. 8. 15:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
13# nyilván elaltatjuk magunk mellett, de aztán megy a saját ágyába, mert úgy kényelmes, meg amúgy is van magánéletünk gyerek mellett is...persze, cuki a pillanat, amikor elalszik, de bocs, nekem ez nem akkora misztérium. Amikor pl őszintén rám nevet, mosolyog, megolel, mondja a kis szókezdeményeit már, stb, nekem ezek valahogy többet nyomnak a latba. De nem vagyunk egyformák. Hozzáteszem, én senkivel nem szeretek aludni, csak egyedül. A férjemmel nyilván egy ágyban alszunk, de összebújva vele én képtelen vagyok, engem valahogy zavar az elalvasban, ha egy másik test hozzám nyomodik, akármennyire szeretem az illetőt :D 1es és 2es voltam
jún. 8. 20:02
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

19-es nagyon káros tv-t nézetni az alvó gyerekkel. Attól, hogy alszik még terheli az idegrendszerét.

Az én gyerekeim mellett is ágyut lehet dörrenteni, de nem stresszelem az idegeit plusz ingerekkel. Este sötétben és csendben alszunk, ez jár a gyereknek is. Fontos a melatonin termelés miatt.

Ha csak nem 30 négyzetméteren laktok önző dolog, amit csináltok a gyerekkel. Nem jó tv-re aludni.

jún. 8. 20:38
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

23, oké, eldöntjük mi, hogy alszunk köszi

És nem egész éjjel megy a tévé, másfél óráról van szó.

jún. 8. 20:48
 25/29 anonim ***** válasza:
36%

És ha alszik a gyerek akkor hogy nézetnem vele a tévét?

🤔Hacsak nincsen harmadik szeme amivel kukucskal..

jún. 8. 20:49
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

Kicsit felkapott hévvel írt a 23-as, de jót írt. Amikor alszik valaki, legyen az csecsemő vagy akár felnőtt az idegrendszere akkor tud pihenni ha csend van, alvás közben. Plusz sötétben mégjobb, mert a melatonin az valóban csak sötétben termelődik.

Az hogy most az a másfél óra árt e nem tudom, ahhoz nem tudok hozzászólni. Az megintcsak valóban nem jó ha arra alszik el. Egyébként az is számít milyen filmet néztek, mert a hangok is ott vannak a fejében, közben játszódik le neki.

Mi nem nagy lakásban élünk, úgy oldottuk meg hogy az ő szobaajtaját is és a miénket is betesszük így nem hallatszik át. Telefonon pedig hivasban halljuk ha sír. Mivel mi is szeretünk azért filmet nézni.

De persze úgy csináljátok ahogy szeretnétek, ettől függetlenül ezek tények.

jún. 8. 21:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Amikor félévesek voltak a babák, akkor a feleségem már újra velem aludt. Időnként persze át kellett menni a síró gyerekhez, vagy áthozni és velünk aludt a baba, de szerintem jobb, hogy hamarabb visszajött a feleségem
jún. 12. 18:48
 28/29 anonim ***** válasza:
25%

Én még a 10 éves lányommal és a 3 éves kisfiammal is együtt alszom, egy ágyban mikor párom nincs itthon.

A 14 éves lányomnak külön szobája van, de ő igényli is a külön létet. A 10 évesnek is van szobája, de csak akkor alszik ott ha párom itthon van, nem szeret egyedül aludni.

jún. 13. 13:38
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Én korábban több olyan esetet is hallottam, amikor gondot okozott az anyuka és a gyerek együtt alvása.

Évekig külön aludt az anyuka és az apuka (a gyerek az anyjával aludt, az apa ki lett túrva a helyéről). A szex hiánya miatt elhidegültek egymástól és sajnos válás lett a vége...

jún. 18. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!