Pulzoximéter vagy légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
Melyik a megbízhatóbb?
A pulzoximéter azért jött számításba , ha esetleg a fészekben vagy mellettem ( ezen most ne akadjunk fent) szundítana el akkor is használható , a légzésfigyelő viszont a kiságyhoz kötött. Sokak szerint viszont az a biztosabb.
Szerintetek? Tapasztalatok?
Köszönöm.
jún. 3. 23:25
1/6 anonim válasza:
Hogy tartanád a pulzoximétert az ujján? Szerintem ez nem praktikus. De amúgy létezik pelenkára csiptethető/bokára adható légzésfigyelő. Szerintem ilyet keresel :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem kevered őket.
A pulzoximeter az oxigént nézi, szívbetegekeknek kötelező a vétele. ( személyes tapasztalat sajnos.) amit te keresel az a pelenkára csiptetheto légzésfigyelo. ☺️
3/6 A kérdező kommentje:
Jaj igen! Bocsánat szóval a kis lábfejére felcsatolható kis zokni szerűségre gondoltal!
jún. 4. 03:07
4/6 anonim válasza:
Van lábra rakható pulzoximéter jellegű babafigyelő.
Mi azt használtuk, mert együtt aludtunk, illetve az ágyhoz tolt és azzal összenyitott kiságyban aludt, amihez szintén nem jó a légzésfigyelő.
Teljesen elégedettek voltunk vele.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Melyiket ajánlanád?
jún. 4. 20:20
6/6 anonim válasza:
Owlet Care a neve a miénknek én csak ezt ismerem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!