Bébiőr, légzésfigyelő és babamérleg kölcsönzése olcsón? Valaki ismer ilyet?
Merleg berleset meg ugy-ahogy megertem, mi pl az elso 2 hetben mertuk a gyereket ketszer, aztan ennyi volt. A havi statuszon megmerik ugyis. Persze ez egy egeszseges babara vonatkozik, nalunk nem volt sargasag, nem volt koraszules, tejem sok volt, szoval nem aggodtam a sulyan.
Na de a tobbi cuccot jo esetben eleg sokaig hasznalod, szerintem inkabb megeri megvenni. Bar nalunk a legzesfigyelo is vakvagany volt, egy percet nem volt hajlando aludni a kisagyban, pedig nagyon probalkoztam…de azt szerencsere ajandekba kaptuk, nem vettuk 😂
Bébiőrt és légzésfigyelőt nem éri meg bérelni az biztos, mert ezeket azért használja az ember lánya egy ideig és pár hónap alatt tényleg összejön egy új ára.
A mérleg talán azért más, mert lehet nem használnád 1-2 hónapnál tovább. Viszont így is érdemes lehet inkább használtan venni de az új ára se olyan vészes.
Ja meg ha megveszed, el tudod adni ha nem használod, a pénz egy része még vissza is jön, így meg végképp nincs értelme bérelni semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!