Budapestiek! Hol voltatok baba életmentő tanfolyamon?
Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnék légzésfigyelőt, ehhez tanfolyamot is, hogy tudjam mit kell tenni, ha ne adj Isten jelez! Persze, a gyakoribb babás veszélyek is érdekelnek, félrenyelés, leesés stb.
Ebből csak fizetős van? Kórházak nem csinálnak ilyet? Esetleg a mentőszolgálat?
Csak személyes érdekel, online nem. Ha magánban voltál, árat is írj, légyszi!
Köszönöm, ha segítesz!
máj. 14. 15:12
1/4 anonim válasza:
Czeizelben ha jól rémlik 60 ezer volt.
A gyermekmentő szolgálat is szokott de több hónapos várólista van, az ingyenes
2/4 anonim válasza:
Gyermekmentő szolgálatnál voltam, az ingyenes, de vadászni kell, hogy mikor van olyan budapesti tanfolyamuk, amire van még szabad hely. A vidékiek talán valamivel lassabban telnek.
3/4 anonim válasza:
Az egyik anyukás fb-csoportban hirdetett képzésre mentem, nyilván fizetősen, de pontosan az volt, amit leírtál- gyakoribb balesetekről volt szó, újraélesztés, mi a teendő ha ez vagy az van a babával. Egy volt mentős tartotta, szóval nem gondolnám, hogy elavult lenne. Amúgy ahol szültem kórház, ott is tartottak ilyeneket, de magánkórház lévén az is fizetős volt. Már 4 évvel ezelőtt voltam, így egyrészt nem is emlékszem az árára (de amúgy ilyen huszonezer forint rémlik párral együtt talán harmincvalamennyi), meg hát azóta már nyilván nem is releváns.
4/4 anonim válasza:
Mini-manó babacentrumban voltunk, egy régóta a pályán lévő mentőtiszt tartja a tanfolyamot.Két főre 20 000 Ft, abszolút megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!