Megvolt mindenetek, amikor szültél?
Semmink nem volt albérletben laktunk, egyetemre jártunk, aztán becsúszott a baba, szép lassan mindenünk lett, szép ház, két autó, munka stb.elég jól élünk.most várjuk a második babát (persze segítségünk is volt, ami azt hittük nem lesz, tehát a terhesség alatt nem sok jót láttunk a jövőre nézve)
24
Lakáshitellel lakás, mindkettőnknek munkahely. De semmi félretett pénz, mert minden ráment a lakásfelújításra.
Tervezett gyerekek (kettő).
20 éves voltam az első gyermekünk születésekor. A Páromnak volt saját háza,amit együtt építgettünk,volt kocsi is,én is dolgoztam. Közös döntés volt.
1 év múlva teherbe estem-nem volt tervezett,de mind ketten nagyon vártuk- sajnos 7 hetesen volt egy spontánom. Miután megnyugodtam, azt mondtam a Páromnak,hogy 1 év múlva nyáron szeretnék nagy pocakkal sétálni. Így született meg a "tervezett" 2. lányunk 1 év múlva.10 hónap múlva megint volt egy nem éppen tervezett terhesség,ami sajnos szintén a 7. héten spontánnal végződött.
A kisebbik lányunk akkor volt 1,5 éves,amikor elkezdtük tervezni-és összehozni a 3. lányunkat,aki a 25. szülinapom előtt 10 nappal lett a család teljes jogú tagja :-)
A munkaviszonyom közben végig megvolt-megvan,így nem gyes-re születtek.
Üdv: holnap 2 hónapja - 3gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!