Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvolt mindenetek, amikor...

Megvolt mindenetek, amikor szültél?

Figyelt kérdés
Arra gondolok leginkább, hogy saját lakás, munkahely.. Valamint mennyire tervezetten jött a baba. Kérlek, kort is írjatok! Köszönöm!
2010. okt. 29. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Semmink nem volt albérletben laktunk, egyetemre jártunk, aztán becsúszott a baba, szép lassan mindenünk lett, szép ház, két autó, munka stb.elég jól élünk.most várjuk a második babát (persze segítségünk is volt, ami azt hittük nem lesz, tehát a terhesség alatt nem sok jót láttunk a jövőre nézve)

24

2011. nov. 11. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Lakáshitellel lakás, mindkettőnknek munkahely. De semmi félretett pénz, mert minden ráment a lakásfelújításra.

Tervezett gyerekek (kettő).

2011. nov. 11. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:

20 éves voltam az első gyermekünk születésekor. A Páromnak volt saját háza,amit együtt építgettünk,volt kocsi is,én is dolgoztam. Közös döntés volt.

1 év múlva teherbe estem-nem volt tervezett,de mind ketten nagyon vártuk- sajnos 7 hetesen volt egy spontánom. Miután megnyugodtam, azt mondtam a Páromnak,hogy 1 év múlva nyáron szeretnék nagy pocakkal sétálni. Így született meg a "tervezett" 2. lányunk 1 év múlva.10 hónap múlva megint volt egy nem éppen tervezett terhesség,ami sajnos szintén a 7. héten spontánnal végződött.

A kisebbik lányunk akkor volt 1,5 éves,amikor elkezdtük tervezni-és összehozni a 3. lányunkat,aki a 25. szülinapom előtt 10 nappal lett a család teljes jogú tagja :-)

A munkaviszonyom közben végig megvolt-megvan,így nem gyes-re születtek.

Üdv: holnap 2 hónapja - 3gyermekes anyuka

2011. nov. 11. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem volt tervezett a fiunk, de mivel átlagon felül élünk, jöhetett bátran:) 23éves vagyok, párom 31éves
2011. nov. 12. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
27 évesen szültem, bár előbb szerettem volna. Egyszerűen nem jött össze, két évig kellett várnunk. Házasok voltunk a babánk születésekor már 5 éve, saját házunk volt, mindkettőnknek állása, biztos anyagi háttér. Csak ő hiányzott. :)
2011. nov. 12. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!