Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2010. április 27-én szültél?...

2010. április 27-én szültél? Hol? Mekkora a babád? Mit csinál? Hány foga van? Stb.

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A Kisfiam 2010 április 18-án született!

Budapesten az Uzsoki kórházban.

Kb 74 cm hosszú és kb 9 kg. Négy foga van! Majd jövő héten megyünk védőnőhöz, akkor tudok pontosabb méreteket írni.

Nagyon mozgékony baba, próbálkozik a megállással fogozkodás nélkül, de kapaszkodva nagyon megy:), mászik, szerencsére jól eljátszik egyedül is, így haladok a házimunkával is. Persze nyúzzák egymást a Nővérével, így nem unalmasak a napok:))

Ti mit csináltok, hogy vagytok?

Üdv egy két gyermekes Anyuka.

2011. márc. 18. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 2010 április 15-én szültem Békéscsabán. Legutóbb, január végén, 75cm és 9160g volt. Majd szerdán megyünk tanácsadásra.Nagyon ügyesen mászik, nagyon gyorsan fel áll /ha tud valamibe kapaszkodni/, ügyesen sétálgat valami mellett, ha fogom az egyik kezét sétálgat velem/de még bizonytalanul/.Már megtette a bizonytalan első lépését/azóta sem/. 8 foga van. Mindent eszik, amit mi.

Amúgy, kisfiú és mostanában nagyon anyás.

Van egy oldal, ahol tudsz fórumozni olyan anyukákkal, akik 2010 áprilisban szültek. Én nemrég csatlakoztam hozzájuk. www.anyatanya.hu

2011. márc. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!