Melyik időpont helyett mikor szültél? Van, aki éppen a kiírt napon?
Nálunk:
május 1.(helyett) --->május 4.
Kisfiam a kiírt napon lett meg (császárral, 30 órás vajúdás után), szeptember 28-án.
Néhány extrém dátum:
- öcsém december 5. helyett december 30.
- párom március 27. helyett február 21.
- párom tesója augusztus 27, a kiírás dátumát ugyan nem tudom, de a terhesség 29. hetében született!
- én április 4. helyett április 1-jén születtem. :)
elsővel:
január 11 helyett január 12.
másodikkal:
október 31 helyett október 24.
Először: szeptember 10. helyett augusztus 17.
Másodszor: április 20. helyett április 23.
Harmadszor: tökéletes időzítéssel, a kiírt napon (igaz, éppencsak, este 11 után :)), október 23-án.
1.gyerek május 8.(helyett)-május 13.
2.gyerek május 31.(helyett)-május 13.
Mindkét szülésem spontán és hüvelyi volt.
Anyukám aug. 20-ra volt kiírva velem, szept. 21én meg is születtem.
Kislányom juli. 11-re írták ki. Sürgősségi császár lett autóbaleset miatt, de így is túl hordtam!
Kisfiam május 14 helyett május 6
Kislányom júliús 16 helyett július 10
Ami a hasamba van november 9-re vagyok kiírva de hamarabb lesz tervezett császárrál mert hamar jött a tesó a császár után:)
Nem tudom hanyadik válaszoló de komoly hogy egy napon van a két gyerkőc szülinapja.:)Az jó vagy rossz?
Régebben, amikor még nem volt UH, elég sokat képesek voltak tévedni, ezért voltak olyan hosszú túlhordások. Engem anyukám január 27-re várt és február 11-én születtem.
Én október 28-ról november 4-re módosított kiírás után végül november 8-án szültem a legnagyobbat.
2. május 10. helyett május 11. (hajnali 3-kor)
3. december 28. helyett január 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!