Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te, aki még csak szülő vagy,...

Te, aki még csak szülő vagy, milyen nagyszülő szeretnél lenni? Mennyire hasonló, mint a szüleid?

Figyelt kérdés
Szeretnéd ha gyakran járnának hozzád az unokák, vagy inkább utazgatnál, pihengetnél végre? Rengeteget fogsz sütni-főzni, hogy mindenki vihessen majd a családi ebéd után haza is, vagy ezt tuti nem csinálod majd? Elkényezteted az unokát egy kicsit? Veszel neki mindenfélét? Ha a gyereked furán áll majd a gyerekneveléshez, pl. sosem olvas esti mesét, csak benyomja a hangoskönyvet, vagy 7 hónaposnak mézet ad, vagy télen nem ad sapkát az háromévesre, megpróbálod jelezni neki, hogy ez így nem jó? Betartod majd a kéréseiket? Vigyázol majd a beteg unokára, ha egészséges vagy? Nyaralhat nálad 1 hetet az unoka? Utaznál hozzájuk, vagy ők jöjjenek inkább? Ha sok unokád van több gyerekedtől, mehetnek egyszerre hozzád, hogy vigyázz rájuk hétvégén, vagy csak külön-külön? Aludjon ott az unoka néha? Milyen gyakran akarsz találkozni velük? Elhoznád délután az oviból egy éven át, ha a szülőknek nehéz ezt megoldani? Odaadó, mindig kéznél levő nagyi leszel, vagy pont hogy nem akarsz ilyen lenni, mert kihasználva éreznéd magad? Fájna ha csak havonta találkoznátok, és sosem bíznák rád az unokát?
máj. 27. 05:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

18-19# Ti picit valamit félrenéztek.. :D Én például arra írtam szívesen vállalok ilyesmit, mert ÉN szeretném. Senki nem mondta, hogy ha rátok rátok erőltetik, akkor kötelező mennetek. De ha valaki szeretné, mert élvezi az unokázást, azt ugye nem tiltjátok meg?:D Attól hogy neked teher valami, nekem ugye még lehet élmény és jó dolog? Én szeretném! Ha tudnám gondba vannak, magamtól ajánlanám fel és örömmel.

19, Igen, én segítek, ez az én dolgom. A tiéd meg az, amit te csinálsz. Nekem nem teher ez, neked az, pont. Nem vagyunk szerencsére egyformák.

Ők minden ilyen kérdésnél ott vannak amúgy.:D Szerintük, ha a nagyszülő magától felajánlja ezeket és örömmel kéri és megy unokázni, élvezi és alig várja, akkor is ráerőltetés. Fantasztikus családi kapcsolatok lehetnek ott.

máj. 27. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!