Te, aki még csak szülő vagy, milyen nagyszülő szeretnél lenni? Mennyire hasonló, mint a szüleid?
18-19# Ti picit valamit félrenéztek.. :D Én például arra írtam szívesen vállalok ilyesmit, mert ÉN szeretném. Senki nem mondta, hogy ha rátok rátok erőltetik, akkor kötelező mennetek. De ha valaki szeretné, mert élvezi az unokázást, azt ugye nem tiltjátok meg?:D Attól hogy neked teher valami, nekem ugye még lehet élmény és jó dolog? Én szeretném! Ha tudnám gondba vannak, magamtól ajánlanám fel és örömmel.
19, Igen, én segítek, ez az én dolgom. A tiéd meg az, amit te csinálsz. Nekem nem teher ez, neked az, pont. Nem vagyunk szerencsére egyformák.
Ők minden ilyen kérdésnél ott vannak amúgy.:D Szerintük, ha a nagyszülő magától felajánlja ezeket és örömmel kéri és megy unokázni, élvezi és alig várja, akkor is ráerőltetés. Fantasztikus családi kapcsolatok lehetnek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!