Ti milyen nagyszülők szeretnétek lenni, vagy mit gondoltok, milyenek lesztek? És a ti gyereketeknek milyenek a nagyszülei?
Tuti olyan nagyi leszek,aki nem ugat bele a gyereknevelesbe.tiszteletben fogom tartani a menyeim(fiaim vannak) kereseit.nem fogok a nyakukra csimpaszkodni.velemenyt csak akkor mondok ha kerik.
Nem tomom olyannal az unokaim,amit nem engednek a szulok.
Ebbol kitalalhattad,hogy nalunk minimum egy mama,magasrol tojik ezekre....
A masik mama (anyum) azert sokkal jobb nagyi,szulo szemmel persze.
A fiaimnak elore megmondom,hogy ha ezeket nem tartom be,emlekeztessenek ra ;)
Aztan meglatjuk mi lesz,meg tavol van a nagymamasag....remelem.
Semmiképpen sem olyan mint az én szüleim! Meg sem hallják, hogy mit mondok nekik! Pl mennénk ebédelni, erre gyorsan még ad neki valami édességet, aztán persze én vagyok a szar szülő amiért nem eszik a gyerek...
Olyan nagyszülő szeretnék lenni akire számíthatnak az unokái (persze ésszerű keretek között) és a gyerekei is, hogy nyugodtan rám merik bízni a gyerekeket és tudják, hogy semmi nem fog történni amit ők nem akarnak (ismét 1 példa: amíg a párommal elmentünk egy napra kicsit kikapcsolódni, addig a szüleim elvitték a gyereket az állatkertbe holott többször mondtam, hogy majd MI akarjuk őt elvinni, nem akarok lemaradni az első alkalomról amikor pl tigrist lát stb..). Tuti, hogy nem fogok beállítani random ruhákkal/játékokkal, inkább odaadom majd a pénzt, vagy megkérdezem, hogy mit szeretnének...
Szülőnek szigorú vagyok, kíváncsi vagyok milyen nagyszülő leszek ha megélem egyszer
Pontosan olyan, mint az anyukám. Tökéletes nagymama.
Szereti az unokáját, szeret vele lenni, és a gyerek is anyuval. Tiszteletben tart mindent, amit mi máshogy csinálunk, mint ő annak idején, elfogad minden szabályt, tiltást ami a gyereknek van felállítva. Nem beszél bele a nevelésébe, nem oktat ki, de ha tanács kell, mindenben segít.
Bármikor rá merném bízni a gyerekem, kiskorban is így volt, 100%-ig nyugodt lehetek, hogy mindent megold, és nem csinál olyant, amiből baj lehet. Emellett fiatalos, energikus, többen az övének nézik a kisfiamat.
Szeretnék olyan nagyi lenni, amilyet az első válaszoló is írt. Nekem is fiam van, szeretném, ha jóban lennék majd a menyemmel és ha engem is teljes értékű nagyinak tartana, hiába "csak" az anyósa leszek.
Az én szüleim és apukám felesége nagyon jó nagyszülője a fiunknak, szeretik, törődnek vele.
Anyósom és apósom nem ismerik a fiunkat, 5 évig látni sem akarták, aztán megkattantak és lassan egy éve cincálnak minket a gyámhatóságon nagyszülői kapcsolattartás címszó alatt (a cél azonban nem az unokájuk, ő most sem érdekli őket, csak rájöttek, hogy így megkeseríthetik az életünket).
Nem tudom, de azt igen, hogy nem örülnék, ha állandóan rám sóznák az unokát :), bármennyire is szeretem.
Apát alig látják, mert a mostohaanyám nem szereti, ha bárki is megy vendégségbe, én meg a sok év alatt megszoktam, nem is megyek.
Párom részéről normálisak és szeretőek :)
Tehát a tanulság: elkerülni a rossz példát. :)
Én olyan fiatalos nagyi szetetnék lenni, aki hozza-viszi az unokákat különórákra, bármikor számíthatnak rá, és nem erőszakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!