Ti csak mesét engedtek nézni a 3-4 éves korú gyereketeknek a tévében, vagy átkapcsoljátok neki más műsorra is?
Nálunk filmek, mesék, dokumentumfilmek vegyesen mennek, egyedül a reklámokat és a korhatáros filmeket zárom ki.
A filmekre nem figyel, csak ha kutyát vagy macskát mutatnak, a meséket és az állatos dokumentumfilmeket szereti.
Ha valami rossz rész van, mondjuk az oroszlán épp elkapná a zebrát, egyszerűen kinyomom a tvt, vagy elterelem a figyelmét a gyereknek.
Én korhatáros dolgokat is nézek, mondjuk szexésnewyorkot, vagy trónokharcát, olyankor a gyerek fürdik vagy alszik, de mondjuk az orvosos sorozatokat nem szoktam elkapcsolni, ha valakinek fáj valamije, akkor mondom neki, hogy majd meggyógyul és naná, hogy a sánta öreg orvos meggyógyítja és akkor örül a végén.
Onnan gondolom, hogy nem viseli meg, hogy nincsenek félelmei vagy rémálmai, sem furcsa játékai, orvoshoz meg kifejezetten szeret menni.
Bármilyen állatos, természettudományi műsor érdekli, még akkor is, ha nem érti.
Órákig képes nézni, hogy hogyan bányásszák a drágaköveket. Én ötször elalszom rajta.
Filmeket ilyen korban még nem nézett, vagy ha igen, akkor rövid ideig. Mondjuk az M2-n van hétvégente Grimm film, azokat régóta nézi. ( Mondjuk némelyik szerintem 16-os karikás lehetne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!