Elváltként hogyan élitek meg, hogy nem tudtatok teljes családot biztosítani a gyereketeknek?
Má miért szúrtad volna el??
Rengeteg elvált szülő van, és a gyerekeik nnekik is felnőnek.
Én is elvált szülők gyereke vagyok, mégis felnőttem és nincs semmi bajom.
Nyugi, nem csak ti válatok el, több ezer család ünnepelte így a karácsonyt.
Meg több ezer úgy, hogy délelőtt tízkor már anya és apa is idegbeteg, ebédre kétszer összevesztek, szentestére már senki se beszél senkivel.
Abból kell kihozni a legtöbbet, ami van. Pl. hogy te soha nem leszel egyedül karácsonykor, van kinek sütni, ajándékit venni, van aki átkarol és megpuszil. :)
Ziel a gondolkodással nem szabad gyereket nevelni, te még létezni se. A gyerek nem attól lesz boldog, hogy teljes családban nő fel, hanem attól, hogy szeretetben nevelik. Sokra megy két szülő mellett, ha azok nem szeretik egymást.
Az én szüleim elvaltak, amikor 5 éves voltam de soha nem éreztem úgy, hogy valami hianyozna. Volt apám is, anyám is, csak épp nem azonos időben. Nem zavart, hiszen volt két otthonom és tudtam, amikor az egyikkel vagyok, a másikhoz megyek majd, aki ugyanúgy szeret. Ennyi.
köszi a válaszokat
kedves utolsó, hány éves volt a kislányod mikor elválltatok? Ő hogy viselte? milyen a kapcsolata az apukával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!