Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Melyiket adnátok a gyereketeknek?
Jázmin
Lili
Réka
Milán
Bence
Zalán
Réka, Milân, Zalán.:)
Jàzmint tuti nem.
Egyiket sem adnám.
Jázmin: divatnév, ráadásul beszélő név, képzelj el egy 180 centis, 120 kilós Jázmint
Lili: gyereknek elmegy, felnőttnek komolytalan. Akkor már Liliána, azt lehet így becézni. Ráadásul mifelénk kis túlzással minden negyedik kislány Lili.
Réka: ezt tartom a legjobbnak, ha csak ezek lennének, ezt a nevet választanám
Milán:nem tetszik, tömegnév
Bence: szintén túl gyakori, nincs benne semmi fantázia
Zalán: ua mint a Milán.
Én sem szeretem a különleges neveket, de ezeket a divatneveket sem, én inkább az arany középutat támogatom.
Jázmin : arabos tucatnév, de az Amiránal még mindig vállalhatóbb.
Lili : felnőtt nőnek nem való. Utálom az ilyen becenévből képzett neveket. Akkor már inkább Lilien, de az meg magyar gyerekhez nem illik. A Lillát adnám.
Réka : gyönyörű név. Egyedül ez elfogadható a listából.
Milán : jóindulattal még ez is elmegy. Bence : ettől bocsánat, de hánynom kell. Túlértékelt tucatnév. Kisfiúnak elmegy, de felnőtt férfit nem tudnék komolyan venni ilyen névvel. Ezenkívül rondának is találom.
Zalán : szeretem a magyar neveket, de ez kivétel. Ez is túlértékelt tucatnév. Zalai felvágott jut eszembe róla.
Jázmin: Ezek közül a legjobb, de sok van belőle.
Lili: Ez számomra becenév, semmiképp nem adnám. Akkor inkább Liliána.
Réka: Olyan semmilyen név nekem.
Milán: Karaktertelen név. Amolyan van, de minek.
Bence: Tucatnév, nem adnám.
Zalán: Szép név. Megfontolandó.
Köszönöm a válaszokat!
Lili,Jázmin,Milán és Bence a gyerekeim neve,Réka és Zalán pedig az unokahúgom és az unokaöcsém neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!