Mit gondoltok a Xavér és a Xénia nevekről? Adnátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
név, Xénia, Xavér2012. aug. 23. 09:35
1/14 anonim válasza:
Nem tetszenek, így nem is adnám.
2/14 anonim válasza:
én egyiket se adnám, sztem nem szép nevek
4/14 anonim válasza:
Csúnya nevek.
Hülye hangzásúak szerintem.
5/14 anonim válasza:
A Xavér már túlságosan tartozik valakihez szerintem, a Xénia meg borzalmas.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, de tiszteletben tartom más ízlését, lehet valakinek ezek tetszenek a világon a legjobban. Kérdező, ha ezeket a neveket szándékozod adni a gyerekeidnek, akkor előtte jól gondold át, hogy passzolnak-e majd a családnévhez. Csak akkor add őket, ha nem lesz nyelvtörő (mondjuk erre bármilyen névválasztásnál illik figyelni). Pl. a Varnus Xavér név szerintem nem volt jó választás, mert kiejtve majdnem ugyanaz a hang a családnév vége és a keresztnév eleje.
7/14 anonim válasza:
Nekem a Xavér tetszik. Adnám is a gyermekemnek. Csupán az tart vissza tőle, hogy ha az első X-et nem ejted szépen ki, akkor rögtön "Szavér" lesz belőle.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezeket a neveket adni, csak furcsák, nem megszokottak és gondoltam megkérdezem, hogy másoknak mi a véleménye róluk. :)
2012. aug. 23. 09:59
9/14 anonim válasza:
nehezen kimondhatóak. van xénia ismerősöm,mindenki széninek hívja,és úgy már elég.. béna
10/14 anonim válasza:
Nem tetszenek. Már az elején beletörik az ember nyelve. Olyan mintha a macskát küldenéd arrébb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!